Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Off Shore αγάπη μου

Με αφορμή την "κρίση", τις εκλογές,  τους «αδικούμενους ως διωκόμενους»…σοσιαληστές και όχι μόνο… καιγια όποιον ενδιαφέρεται να εντρυφήσει περισσότερο στα μυστικά και τη λειτουργία των Off Shore εταιρειών….
όπου καταχωνιάζονται τα κλεμμένα, τα υπερκέρδη, οι καταχρήσεις, οι μίζες των λαδωμένων πολιτικών και των συνεργατών τους, τα προϊόντα των μεγαλοκαρχαριών, των απατεώνων, των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, των υπερκοστολογήσεων δημοσίων έργων και πάει λέγοντας…

ας αναζητήσει το αφήγημα/μαρτυρία  Off Shore αγάπη μου από τις εκδόσεις Παπαζήση (Νικηταρά 2 & Μπενάκη, τηλ. 210 3822496)…. δε θα χάσει..

Αντώνης Κακαράς 

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Τι να πρωτο μαθεις πια συντεκνε ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
Να φτιαξεις οφσορυ,ΔΗΛΑΔΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΥΤΩΝΑ?
ΕΔΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ...ΜΑΚΑΡΟ...που τον ειχανε χαμενο.
Ο καλυτερος παντως στο show,το προεκλογικο,ητανε ο κωλοφυλλαδας.
Αυτος που ειχε μαζεψει τους τραγους,τα τριανταφυλλα,το μεγαλο αυτι,τον τηλε εισαγγελεα,μετα συμβιας απαντες ,και με επι της κεφαλης μας τον ΑΡΧΙΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΤΕΡΟΥ.Αυτουνων τους εφαγε φραγκα, η τα εφαγε μοναχα απ τους μικρους,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ?
Αυτοι πουν τα στελνανε?