Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή



Ορφέας















9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα το όνομα σου Ορφέα!
Για να διάλεξες τέτοιο όνομα θα πρέπει να γνωρίζεις την ιστορία μας, και το ποιοί πήραν το δωρικό χαιρετισμό και τον έκαναν δικό τους.
Για τα υπόλοιπα, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και ο ελληνικός λαός θα ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τόσο πιο πολύ εσύ και οι άλλοι θα σπέρνουν την τρομολογνεία για να μην χάσουν την κουτάλα.
Είμαστε Έλληνες , αγαπάμε την Ελλάδα, τιμάμε την ιστορία μας και ερχόμαστε.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΔΕΛΦΙΝΟΜΑΓΕ.
Εισαι στα συγκαλα σου, που θα κατσει κανεις, να δει ουλα αυτα τα κατεβατα?
βλακα τον εχεις τον μεσο ραγια, οτι δεν καταλαβε,τιειναι το Πουρνομαλαμα?Και καλα, πες οτι δεν ειχανε καταλαβει...Τοσα εγκολπωματα τους ριξανε στο μπλογκο.ΤΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ ,ΤΟΣΗ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,,ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ Ε Ε Ε ΡΧΕΤΑΙ,ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ,περι ποιων προκειται και να ψαχνουνε να διαβασουνε τι λενε οι αδιαβαστοι στους διαβασμενους?ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ,αντενες να τους απανταει κανεις που και που ,να μην γραφουνε μοναχοι τους να μπαινει και καμμια θεουσα να ρωταει , κριμα ειναι,τοση ελληνικουρα να παει τσαμπα.ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ .Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΤΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ..ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ....οταν κυκλοφορανε βουβαλοι.Τα γερακια δεν ταχεις να κυνηγας σπουργιτια.Για αλεπουδες τα εκπαιδευεις.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τον χρόνο που σπατάλησες να κατεβάσεις όλο αυτό το υλικό απο το διαδύκτιο.Αν είχες αφιερώσει τόσο χρόνο για να μελετήσεις αντικειμενικά τις θέσεις και την πραγματική ιστορία των εθνικιστικών κινημάτων ανα τον κόσμο θα είχες διαφορετική άποψη.
Τα βιντεάκια που κατέβασες για εμάς που γνωρίζουμε τα γεγονότα είναι απλώς γελοία.Γνωρίζουμε και ποιοί είναι οι άπλυτοι πρωταγωνιστές τους και τι ρόλο παίζουν, θα τους δείς πρωταγωνιστές σε κάθε ανθελληνική εκδήλωση να καίνε Ελληνικές σημαίες και να παίζουν κλεφτοπόλεμο και κρυφτό με τους εντεταλμάνους του συστήματος.
Όταν έρθει η ώρα θα δεί και θα καταλάβει ο λαός όλη αυτή τη μπαρουφολογία περί ξυλοδαρμών, μαχαιρωμάτων, δήθεν συνεργασιών με παρακρατικές ομάδες κτλ.
Ωραίο τοθέμα με τον Μιχαλολιάκο και το πλαστό έγγραφο της Κ.Υ.Π.αλλά ψάξε να βρείς πόσους μήνες φυλάκιση έφαγε αυτός που το χρησιμοποίησε και το διέδωσε όταν αποκαλύφθηκε η ψευδολογία του.
Θα συμφωνήσω με την καραγκιόζενα, εσείς δεν θέλετε και δεν πρέπει να απευθύνεστε σε ανθρώπους που έχουν τη θέληση και το χρόνο να ψάχνουν την αλήθεια.Βρείτε και βολευτείτε με αυτούς που τρώνε και αναμασάνε το κουτόχορτο που τόσα χρόνια τους ταίζετε.Που χρόνος να διαβάζεις τώρα.Ο εγκέφαλός σας ούτως ή άλλως δεν επεξεργάζεται κάτι παραπάνω απο ένα λεπτό της ώρας διάβασμα.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Εκπτωση κανει ο αρχηγος,ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, για το ξεχαρμανιασμα στο ξενοδοχειο του, η πλερωνουνε και εισφορα καπακι?Αυτο ειναι ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΓΑ...ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε καραγκιόζη, έτσι αποδεικνύετε απο που πηγάζουν οι έγκυρες πληροφορίες και γνώσεις σας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για ότι άλλο έχετε και άποψη.Μα λέω και εγώ τόση πληροφόρηση βρε παιδί μου.Έτσι να βλέπετε τουρκοκάναλα να ενημερώνεστε και μετά να ψηφίζετε για το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε και δικαστικό τμήμα εκτός από...εκτελεστικό;
Ανώτατος δικαστής, είναι ο Μιχαλόλιας;;

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕ ,Η ΕΥΡΩΠΗ ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ...ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ...ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Τωρα αμα θυμωσω και γω, που δε μου δινετε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ,ΚΑΙ ΠΩ ....ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ,θα ειμαι ΥΒΡΙΣΤΗΣ συντεκνοι? Ο ΚΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΥΦΟ,Ο ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΧΕΡΙ, Ο ΧΙΩΤΗΣ,ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠ ΤΑΙΒΑΛΙ ...ΠΑΙΖΟΥΝΕ..... ΜΑΛΑΚΟΣΦΑΙΡΙΣΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΔΑΧΤΥΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΣΚΕΤΟΥ . ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑΖΑΚΙΑ.ΣΟΥ ΘΥΜΩΝΩ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ....ΚΑΙ ΝΑΑΑΑΑ ....Η ΜΑΛΑΚΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΑΛΑΚΟΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΑΤΙ.