Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες διαθέτει το Κίνημά μας, σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί κινούνται προς την κατεύθυνση να δημιουργήσουν μια μεγάλη προβοκάτσια εις βάρος του Κίνηματός μας, διαπιστώνοντας ότι το εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχώς ανεβαίνει!


Συνεχείς οι προκλήσεις κατά των νομίμων δραστηριοτήτων μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου του Κινήματός μας. Όμως, οι αρμόδιοι, όχι μόνον αδιαφορούν, αλλά και ενθαρρύνουν εάν δεν κατευθύνουν τις προκλήσεις.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημόσια καταγγέλλει προς κάθε αρχή ότι σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν μεγάλη προβοκάτσια κατά του Κινήματός μας τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα σαν κρίσιμο χρονικό διάστημα των σχεδιασμών τους είναι από Δευτέρας 30 Απριλίου έως την Τετάρτη 2 Μαΐου. Τα σχέδιά τους, ας γνωρίζουν, πως δεν θα περάσουν, όπως δεν θα περάσουν και τα φαιδρολογήματα τα οποία διαδίδουν κομματάρχες στην Αθήνα και την επαρχεία, προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δηλώνουν καθαρά την πρόθεσή τους να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι θα φροντίσουν αυτοί να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτιά μας.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μην πιστεύει όσα τα όργανα της παραπληροφόρησης κατά καιρούς διαδίδουν, καθώς είμαστε η μόνη εναπομείνασα πραγματική φωνή αφύπνησης των συνειδήσεων.Τόσα χρόνια ξέρουμε να στηρίζουμε τις θέσεις μας, τόσα χρόνια μάθαμε που και τι πονάει το σύστημα και πως να το αντιμετωπίζουμε, αλλά οι καιροί είναι πονηροί και αυτοί που πολεμάνε οτιδήποτε ανθίσταται θα χρησιμοποιήσουν πρακτικές πέραν κάθε φαντασίας.

Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό του Έλληνα για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι προβοκάτσια να σας στήσουν οι (υπαρκτοί) παρακρατικού μηχανισμοί ρε φουκαρά; Αυτοί "σας προχωράνε" τόσα χρόνια...αυτοί θα σας βγάλουν στην βουλή και μόλις κάνετε την δουλειά σας, αυτοί θα σας στείλουν αδιάβαστους..
Κοιτάξτε μην σπρώξετε τους πιτσιρικάδες και γίνει καμιά χοντρή ζημιά σε κάνα άνθρωπο γιατί, επί προσωπικού, δεν σας ξεπλένει ούτε ο...Τάμεσης!!!ξυρισμένοι αμπελοφιλόσοφοι... άντε να χαθείτε

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.

Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου..........(συνεχίζεται http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html )

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την τρέλα ρε κορόιδα και δείτε την δράση του αρχηγού σας.
Κορόιδα ε κορόιδα...
http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html