Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σενάριο μετεκλογικού τοπίου…Ελλάδα, Μάιος 2012

Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει γράψει πράγματα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί μετά από μήνες ή ακόμα και μετά από χρόνια! Όχι, δε διαθέτουμε το “κληρονομικό χάρισμα” όπως δε διαθέτουμε και τίποτα “κληρονομικό” στην πολιτική ζωή της χώρας μας όπως κάποιοι άλλοι…

Εμείς από τώρα μπορούμε να προβλέψουμε το σενάριο των ημερών από 7 έως 13 Μαΐου και να στοιχηματίσουμε για την έκβασή του… Έχουμε και λέμε… 1η με 20-23% θα έρθει η ΝΔ και 2ο το ΠΑΣΟΚ γύρω στο 15% (υπάρχουν ακόμα θύματα ή βολεμένοι που θα ψηφίσουν και ΠΑΛΙ αυτούς που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής,σημεία των καιρών βλέπεις…)
Στις 7 Μαΐου ο Πρόεδρος της (υποτιθέμενης) Δημοκρατίας θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Tony Samaras με διάρκεια 3 ημερών. Στις επόμενες 3 μέρες κανείς δε θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με πρωθυπουργό τον ίδιο και έτσι στις 9 ή 10 Μαΐου θα επιστρέψει την εντολή στον Αγωνιστή Παπούλια ο οποίος θα την δώσει στον κύριο Τούρκογλου ε, συγνώμη στον κ. Βενιζέλο ήθελα να πω… Ο Βενιζέλος θα απευθυνθεί αναγκαστικά στον Tony. Ο Σαμαράς για 1-2 μέρες θα το παίζει δύσκολος να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα ζητήσει να ηγηθεί άλλος πρωθυπουργός για να συμμετέχει στην κυβέρνηση και να μην πάει η 3η εντολή στο 3ο κόμμα που θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (εκεί θα κάνει άλλη μια κωλοτούμπα για το καλό της χώρας πάντα και την σωτηρία μας από την αριστερά βέβαια…) και έτσι θα δεχτεί να μετάσχει σε μία κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης ή Συνεργασίας όπως θα την βαφτίσουν.
Αφού δεχτεί ο Σαμαράς λοιπόν, θα “τρουπώσει” και ο δύσμοιρος Κουβέλης να “αρπάξει” κάποιο υφυπουργείο (όπως το παιδείας ας πούμε με την γνωστή πατριώτισσα Ρεπούση) για να μην μείνει παραπονεμένος και να δυναμώσει με τους 10-12 βουλευτές του την μνημονιακή συμμαχία! Έτσι ο τόπος δεν θα μείνει “ακυβέρνητος” και θα δικαιωθούν όσοι από τώρα χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φράση, την οποία θα ακούσετε πολλές φορές ακόμα μέχρι τις 6 Μαΐου.
Ο Ανεξάρτητος Νεοδημοκράτης μετά τις εκλογές (εάν δεν τον χρειαστεί το σύστημα να συμμετέχει στην κυβέρνηση) θα συνεχίσει να αερολογεί. Αν τον χρειαστούν όμως, όπως τον Καρατζαφέρη, θα δώσει σώμα και ψυχή για μια καρέκλα και βέβαια θα έχει την γνωστή τύχη του προκατόχου του.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στις 6 Μαΐου. Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφέρειας Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γ.....αι και εσύ και ο γρύλος σου ρε φίλε,που έχετε και πολιτική άποψη..αφού θα μπείτε στην βουλή και θα κάνετε ότι σας λέει ο διμοιρίτης σας...πετάει ο γαίδαρος πετάει...όλις σας πει ο νικολάκης ότι είναι εθνικά σωτήριο να αφήσετε....χαίτη θα αρχίσετε να τρίβετε τις καράφλες σας με αλάτι, να διψάσουν οι τρίχες να βγουν.Άντε μάζεψε κάνα ψήφο αλλού...σε κάνα γυμναστήριο,κάνα γήπεδο ή δεν ξέρω που αλλού...αναλυτή του κ...ου

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Και γω που νομιζα, οτι η ΠΥΘΙΑ δεν βγαινει με ψηφο.μωρε ψηφο θελει και δαυτη ,για να μασησουμε τα φυλλα της ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ , που αν δεν το νογατε εχουνε δηλητηριο ...Της δαφνης,ΑΥΤΑ που μασαγε η πυθια , εχουνε απλη μαστουρα.ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ,ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΙΚΟΥΣ ΤΕΚΕΔΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ....ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ.
Aντενες καλο βολι,κατακουτελα.Αυριο παει και ο κοντος,και θα χασουμε την διμετρη.συντεκνοι εχω αγωνια, η τρελλη φραντσεζα που πεταγε τα ευρω απ τον Σηκουανα ,ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΦΡΑΝΤΣΕΖΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΕΠΕΝΙΑΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο της 21 Απριλίου 2012 2:29 μ.μ.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δεν γράφει και δεν κυκλοφορεί φορώντας κουκούλα και δεν σχολιάζει ανώνυμα τα όσα λένε οι επώνυμοι χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου "δεν γ.....αι" "αναλυτής του κ..ου".

Σύντομα θα αποδειχθεί ότι όλα όσα λένε και γράφουν οι πληρωμένοι καλαμοφόροι για την Χρυσή Αυγή είναι ψεύδη. Μακάρι όλοι όσοι ασχολούνται με τη πολιτική να έχουν στο μυαλό τους την Ελλάδα και όχι το πώς θα γεμίσουν τη τσέπη τους, πως θα φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαρισμούς και πως θα βολέψουν τα δικά τους τα παιδιά.

Παναγιώτη Καλή Επιτυχία

Σ.Δ

Παναγιώτης Ηλιόπουλος είπε...

Ανώνυμε με το πρώτο σχόλιο σου καταλάβαμε το "πολιτικό σου επίπεδο"...Είναι απλά ανύπαρκτο!Εγώ όντως όχι μόνο δε φοράω κουκούλα αλλά κυκλοφορώ καθημερινά και επώνυμα στην Ραφήνα. Εσείς έχετε κρυφτεί στις σκοτεινές σας τρύπες και βγάζετε τη χολή σας πίσω από πληκτρολόγια γιατί η κοινωνία σας έχει απομονώσει. Σκουπίδια είσασταν και σκουπίδια θα παραμείνετε. Σας σιχαθήκαμε και εσάς και την "γενιά του Πολυτεχνείου" που σας ανάθρεψε...
Φίλη-ε Σ.Δ. σ ευχαριστώ πολύ και να είσαι σίγουρη-ος ότι δε θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του απλού λαού που μας στηρίζει σ αυτόν τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο. Από τις 7 Μαΐου και μετά οι Αλήθειες θα ακουστούν και εντός Βουλής και τότε θα δούμε που θα κρυφτούν αυτοί που σήμερα βγάζουν τόσο μίσος σε ΟΛΑ τα κανάλια για το Κίνημα των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής!


ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ρε συντεκνε ,ξεχασες την ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,αφου οι μουσουλμανοι ηρθαν κατα δω, γιατις δεν παμε μεις απο κει?καμμια τρακοσσαρια θα μεινουμε τελικα ,ρωμιοι ,και χωρις Λεωνιδα.Αδειασε η θεση ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ...ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ...
ΠΟΥΡΝΟ ..ΜΑΛΑΜΑ, καταπως κρενετε ,ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ....ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΟ..... ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.....Κουνησου καραγκιοζο απ τη θεση σου...

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Θα ζουρλαθω συντεκνοι.Η ΛΕΠΕΝΙΑΡΑ Η ΤΡΕΛΛΗ ,πηρε 20%.Δεν παει κανα χρυσο αγορι κατακει,να την ηρεμησει, γιατις μαγκες, αν βγει ο κοντος με αντιπαροχη στη λεπενιαρα ,ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ,ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ,αν ειναι και ποψηφιος, ακομα καλυτερα.ΕΛΛΑΣ- ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑ.Μεγαλυτερη αγκαθα ειναι τι θα βγει στη φραγκια ,ερχεται και Αλαμανια,παρα τι θα ψηφισει ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ, που κουμανταρει φραγκος σερασκερης.Ειπαμε, εκ το νω ση ειναι οι εκλογες,ρωμαιικα ανα κου φι ση ,να τελειωσει η αεροφαγια -αερολογια και ξανα μανα τα ιδια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ksm.gr/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF/

Για πες μας την γνώμη σου ρε επώνυμε..περιπατητή της πλατείας...

Μαγαζάτορας πλατείας είπε...

Δημοσίευσε το βιογραφικό σου και το πρόγραμμα της δράσης σου σαν βουλευτής κε Ηλιόπουλε, να δούμε αν θα σε ψηφίσουμε.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΟΠΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.Σφουγγαρισμα ,σαρωμα,ξεσκονισμα,καλιοππη,ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ?Κλειστο επαγγελμα το περασες?το βουλευτηλικι ειναι ανοιχτο,ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΥΝΤΕΚΝΕ,και ξεχυλωμενο απο το μπες βγες ΤΟΣΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝΕ.....
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ISO θες συντεκνε για καθαρισμα?εδω ριχνεις εναν χαιρετισμο ,λες οτι θελει για να ξεχαρμανιασει ο αλλος και ΤΣΟΥΠ την πηρες την ψηφο.Απο την ΕΛΒΕΤΙΑ ΗΡΘΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ?