Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δολιοφθορές στη Περιφέρεια Αττικής


Το διάβασα στο blog fimotro και σου το στέλνω, για να ενημερωθούν οι αναγνώστες σου.

Ρ.Δ
 
"Βορίδης και Βλάχος (εάν κατέβει) πιστεύουν ότι θα έρθουν πρώτοι, άλλο όμως είναι το φαβορί μαζί με τον Πέτρο Δούκα που έχει ήδη εξασφαλίσει την εκλογή του από το μηχανισμό του μακαρίτη του πεθερού του Έβερτ και φυσικά του Καραμανλή. Η κόρη του εφοπλιστή Μαρτίνου, που... όπως μαθαίνουμε αρχίζει και ανεβαίνει επικίνδυνα για μερικούς ανταγωνιστές της. Εάν αρχίσει ο πόλεμος λάσπης μην σας φανεί περίεργο. Ειδικά ο Βλάχος εξειδικεύεται σε αυτά..."


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λάσπη να ρίξουν βρε παιδιά αφού είναι συνεταιράκια με τον Λουκά αρχηγό. Μετά πάλι θα είναι συνεταιράκια αλλά δεν ξέρω για τον Λουκά.
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΑΓΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΣΧΩΡΝΑ ΜΑΣ.ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑ.....ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΕΙ.Ευαγγελιστη ΛΟΥΚΑ ριξε κανα βαγγελιο,ΒΟΥΔΑ ΤΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΑΝΑΛΗΨΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΑΟΥ ,ΦΑΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΓΙΝΑΜΑΝ.