Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γη καλεί ΚΚΕ. Γη καλεί ΚΚΕ. Μας ακούτε;


Χαζουλικο, είναι ανάγκη να είναι κάποιος φασίστας για να απεχθανεται την θεωρία και την πολιτική του ΚΚΕ; 

Σε αυτή τη ζωή οι κοιμισμένοι λένε στους άλλους ξύπνα. 

Ευτυχώς. Ευτυχώς που υπάρχει το ΚΚΕ.

Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι θα πει να σε κυβερνούν οι κόκκινοι φασίστες...χειρότεροι είναι από όλους και μάλιστα με διαφορά... Αν θέλετε να το δοκιμάσετε...τι να πω...μια βόλτα στη Βόρειο Κορέα θα σας πείσει.

Ανώνυμος Ραφηνιώτης

3 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Ρε συντεκνε δεν ξευρεις οτι ΑΜΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΜΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ,σε πανο ,σε κολωνα,σε στυλο,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ?Δηλαδη σε ρωταω,αμα δε δεις το σωβρακο, κρεμασμενο στη μπουγαδα,στο σκοινι με το μανταλακι,ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΡΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ?
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΣΑΙ?
Φλεγομενη και μη καιομενη βατος,ειναι το συνθημα,αμα δεν το πιστευεις, εισαι ΑΠΙΣΤΟΣ.Τοπε και ο παπας και ο γενικος γραμματεας.
Και μετα σου λενε ο Ολυμπιακος ειναι θρησκεια.....ΑΜ ΔΕ....ΝΑΑΑΑΑΑ
ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.....στο ρωμαιικο τσιφλικι.ανεξιθρησκεια εχουμε συντεκνε,ανεξου την θρησκεια,μονο αν ειναι χριστιανικη.Καταλαβες......

Ορφέας είπε...

Παιδιά κρατηθείτε....με την όποια αντίρρηση και διαφωνία που μπορεί να έχει ο καθένας με το ΚΚΕ, ας μην γαμάμε την διαχρονική προσφορά του συγκεκριμένου κόμματος στην κοινωνία, στο όνομα του κάθε όψιμου επικριτή αορίστου προελεύσεως...Το νου σας...

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΚΝΕ?
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑς ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ.
Ψηφο ζητανε να κυβερνησουνε, δε ζητανε ιστορικη εγκριση.Αυτο το οψιμο επικριτη σουμεινε κουσουρι εεεεεε? το ν ου σου φαινεται.