Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΘΑΜΑ ΤΟΥ 3%

Ηξευρα συντεκνοι, οτι το 3 ειναι μαγγιωρικο νουμερο.Αγια τριαδα,Π 3,14 ,τρια πουλακια καθονταν,το τριτο το καλυτερο,αλλα το εκλογορωμαικο 3 ειναι θαυμα ασυληπτο,απ το νου.ΜΟΝΑΧΑ ,ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΡΙΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ,φτιαξανε τετοιο σατανικο νουμερο σαν το ΤΡΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.
Την ριχνεις λεει την ψηφο, σε κομα που δεν πηρε 3%? ΠΑΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ,ΑΚΥΡΟ ,ΜΟΥΝΤΖΑ,ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΑ?ΠΑΛΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΑΕΙ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ.
Εγω τον αντωνακη τον ψηφισα να διαλυσει το κομα, μονο,δεν τον ψηφιζω να ΔΙΑΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΣΤΟ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.
ΟΘΕΝ φωναζω τον Χατζηαβατη ,οπουναι καλος στα μαθηματικα τα εκλογικα,περιφερειες υπολοιπα και τετοια πολιτικομαθηματικα, μου βρισκει που θα παει τελικα το ψηφουλακι μου,σημαδευω καλα,και το ριχνω.Ταλλα ειναι αερας κοπανιστος και θα λετε μετα, ποιος τον ψηφισε τον μα......ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΛΟΓΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΜΑ...το να βρεις τη φατσα ,ειναι το πιο ευκολο.Ψαχνεις ποιον ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ,γιατις συντεκνοι, για να μην μιλαει,δεν κοφτεται να βγει.Ασε που μπορει και να ντρεπεται,τι να κανει,υποχρεωση εχει,παραγεμισμα ειναι,και το παει σιωπηρα,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ,να αναρωτιεται απο που τουρθε.αμα δε βγει ,τι εγινε?μηπως με κοφτει?Αν παλι βγει και δεν τον ξερω, τι θα παω να του ζητηξω ρουσφετι αφου δεν τον ξερω δεν με ξερει....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΔΕ ΒΓΕΙ.Τωρα εσεις τα θαρειτε καραγκιοζικα ολα τουτα,αλλα για φαντασθειτε να ψηφιζανε ουλοι οι Ρωμιοι ετσι....ΘΑΧΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ?
ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ....ΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙΣ ,δεν εισαστε καραγκιοζηδες,ειστε σοβαροι και υπευθυνοι ελληναρες, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...Μοναχοι τους δεν βγαινουνε συντεκν οι,κατι το εκλογομαγειρεμα,κατι η κοιλια του ελληναρα,με αυτην ψηφιζει συνεχως και με το αυτι,ακουσα, μουπες, σουπα,ακου να δεις, κλπ κλπ ΤΣΟΥΠ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΛΠΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕ? ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.....ΠΟΙΟΣ ΜΑΛ.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ?

Καραγκιόζ Μπερντές

2 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Χτυπησε το 3 το σατανικο.3% ΕΛΕΙΜΜΑ θελανε απο την ψωροκωσταινα, οι ολλαντεζοι.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ Η ΡΩΜΑΙΙΚΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ.
Αυτο ειναι ΓΛΕΝΤΙ ΡΩΜΑΙΙΚΟ και οχι ολλαντεζικο.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΛΟΥΣ ,ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΩΜΙΟΣ .ΟΥΤΕ ΟΛΗ Η ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
Ο ΗΡΩΔΗΣ Συντεκνοι, το φραγκικο μυνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.Απ τους φραγκογεννημενους,γιατι εκεις ψηφιζουνε και καμποσοι αφρικανοι,το μισο και βαλε,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ.Θα μου πειτε τι σας κοφτει εσας.ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, επειδης ητανε απειθαρχοι, τους βαλανε, ταχαμου, οβριο βασιλια τον ΗΡΩΔΗ.
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΞΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ,και μετα πηρε φορα και εσφαζε συνεχως οβριους,μεχρι τη γυναικα του και τα παιδια του εσφαξε.Και χαιροντουσαν οι Ρωμαιοι που ησυχασανε απ τους επαναστατες οβριους που σφαζανε ρωμαιους και βοηθαγανε τον Ηρωδη, να φαει κιαλλους να ησυχασουνε απο δαυτους.ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΗΡΩΔΗΣ και οι ρωμαιοι δεν βλεπανε τιποτις,και τον δανειζανε κιολας.Ετσι και οι ρωμαιοι ητανε ησυχοι ,και ξεπαστρεβανε οβριους με το γαντι,και φαγανε και τον χριστο νιπτοντας τας χειρας τους με τον ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ,και μια χαρα την εβγαλε και ο Ηρωδης,που πεθανε βασιλευς.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις τον ψηφισαμε τον Ηρωδη,και βγαλαμε τα ματια μας μοναχοι μας,και πεσαμε μπρουμυτα ,ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΡΩΜΗΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Αυτος κραταει τα κλειδια ,που ειναι τα φραγκα που θα ζητηξετε,αφου η ελλαδα δεν μπορει να θρεψει ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ.ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ,ΕΙΝΑΙ που δεν υπαρχουν πια φραγκα,να σας δωσουνε κανα κοκκαλακι, να μη μιλατε ,οπως κανατε οταν τρωγανε τα βοδια ,και μοιραζανε τα κοκκαλακια στα αδεσποτα που περιμενανε κατου απ το τραπεζι.Τωρα το αδεσποτο πρεπει να βρει μοναχο του, το φαι του ,αλοιως θα ΠΟΘΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν πα να γλειφετε τσι παπαρδελες,που σας ταζουνε,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ.Η ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ.