Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στη Διακομματική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την 04/2012 απόφαση του Αρείου Πάγου μόνο 14 κόμματα, ανακηρύχθηκαν σε τουλάχιστον στο 70% των εκλογικών περιφερειών της Χώρας. Από αυτά τα 9 είναι ήδη κοινοβουλευτικά και τα 5 νέα ανάμεσα στα οποία και ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Με αυτή την απόφαση ο Σύνδεσμος συμμετέχει στη διακομματική επιτροπή εκλογών και στο ΕΣΡ με δικαίωμα ψήφου και με εκπρόσωπο τον Θεόδωρο Διαμάντη και αναπληρωτή τον Ιωάννη Μόσχο.

Κατα τη συνεδρίαση της Διακομματικής επιτροπής εκλογών που πραγματοποιήθηκε στις 25/4, παρουσία του Υπουργού κ. Γιαννίτση και του εκπροσώπου κ. Καψή,  ο Σύνδεσμος δια του εκπροσώπου του κ Διαμάντη, κατήγγειλε την άνιση και κατ' επιλογή κατανομή χρόνου στις τηλεοράσεις και  επέμεινε στην λήψη απόφασης για ίση τηλεοπτική μας μεταχείρηση και στην διεξαγωγή debate με την συμμετοχή όλων  των αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στην διακομματική επιτροπή. Η απόφαση αναμένεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα επαρχιακά κανάλια δίνουν όμως χρόνο και λόγο στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Νικόλαο Αλικάκο να αναπτύσσει τις θέσεις του παραπάνω πολιτικού κόμματος.
Κυρίως έχουμε την ευκαιρία (όσοι βέβαια διαθέτουμε πολιτική νοημοσύνη), να διακρίνουμε το ήθος που διακρίνει τον λόγο του κ. Άλικάκου και αυτό το αναφέρω διότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο οικονομικό.
Είναι και ηθικό.
Ανήθικοι πολιτικοί μας έφεραν εδώ σήμερα, ανήθικοι πολιτικοί εγκατέλειψαν τα κόμματα τους δημιουργώντας νέα διεκδικώντας την ψήφο μας και με μια άνευ προηγουμένου ανηθικότητα προβάλλονται σαν οι μελλοντικοί σωτήρες μας που θα μας βγάλουν από το τέλμα που οι ίδιοι μας έριξαν(..).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, η καταδίκη όλων αυτών των πολιτικών που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια και η ανάδειξη νέων στη βάση της ανάπτυξης της χώρας μας αλλά κυρίως της ανάκτησης της χαμένης της αξιοπρέπειας.
Μη μας φοβίζει η ψήφος σε νέα κόμματα, μη μας φοβίζουν η κινδυνολογία και οι εκβιασμοί που εκτοξεύονται από τα επιτελεία των κομμάτων εξουσίας.
Ο πανικός που τους περιβάλλει τους οδηγεί σε πράξεις πολιτικής αυτοχειρίας.
Αναγκαιότητα πλέον είναι, να αντικατασταθούν οι «ένοικοι» της Βουλής διότι είναι ακριβώς αυτό: ένοικοι. Απαιτείται να μπουν νέοι πολιτικοί οι οποίοι ίσως να μην έχουν την εμπειρία να είναι γόνοι πολιτικών και να φέρουν τα «βαριά» ονόματα των προγόνων τους, έχουν όμως την εμπειρία του επαγγελματία, του οικογενειάρχη, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα. Πιθανή επικράτηση του δικομματισμού απλώνει βαριά τα σύννεφα του ΔΝΤ πάνω και από τις υπόλοιπες χώρες. Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κ.λ.π., περιμένουν τη σειρά τους.
Πιθανή καταδίκη όμως των μνημονιακών κομμάτων και πολιτικών βάζει φρένο στη Γερμανική επέλαση και ανατρέπει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Ευρώπη.
Ας δοκιμάσουμε επιτέλους να πούμε και ένα ΟΧΙ.
Κάποιος που το ‘ πε πριν 72 χρόνια έγραψε Ιστορία. Ακόμα το γιορτάζουμε.
Ας κάνουμε κι εμείς κάτι για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γιορτάζουν και αυτά στο μέλλον.

http://www.youtube.com/watch?v=GqLBpcGMgZI&feature=player_embedded#!

ΣΑΡΑΣΤΡΟ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Ο γιος του Μπαρμπα Γιωργου,Ο Καπετανιος,ο Μωραιτης,ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ,ΤΟΝ ΤΣΑΜΙΚΟ?ΕΕΕΕ ρε γλεντια Μωραιτικα, που θα πεσουνε,με παπαδες και διακους ετσι και...κατσει η μπαλα στο χτυπημα του ρωμαιικου μπιλιαρδου.Εκεινο το καταραμενο 3% ,δεν του κανετε ενα εξορκισμο ,οπουχετε τα μεσα,στον παναγιο,να γλεντησει και ο αμαρτωλος καραγκιοζομπηχτης καραγκιοζ μπερντες?ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ, ΡΙΧΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΓΕΙΑ,ΑΣΤΡΙΚΗ, ΣΑΡΑΣΤΡΙΚΗ ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ.Το κακο συναπαντημα δε φευγει με μαγικα ουτε με δεησεις.ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΑΧΑ.