Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το φράγκικο μήνυμα δεν ειναι καλό...

Ο ΗΡΩΔΗΣ Συντεκνοι, το φραγκικο μυνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.Απ τους φραγκογεννημενους,γιατι εκεις ψηφιζουνε και καμποσοι αφρικανοι,το μισο και βαλε,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ.Θα μου πειτε τι σας κοφτει εσας.ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, επειδης ητανε απειθαρχοι, τους βαλανε, ταχαμου, οβριο βασιλια τον ΗΡΩΔΗ.
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΞΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ,και μετα πηρε φορα και εσφαζε συνεχως οβριους,μεχρι τη γυναικα του και τα παιδια του εσφαξε.Και χαιροντουσαν οι Ρωμαιοι που ησυχασανε απ τους επαναστατες οβριους που σφαζανε ρωμαιους και βοηθαγανε τον Ηρωδη, να φαει κιαλλους να ησυχασουνε απο δαυτους.ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΗΡΩΔΗΣ και οι ρωμαιοι δεν βλεπανε τιποτις,και τον δανειζανε κιολας.Ετσι και οι ρωμαιοι ητανε ησυχοι ,και ξεπαστρεβανε οβριους με το γαντι,και φαγανε και τον χριστο νιπτοντας τας χειρας τους με τον ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ,και μια χαρα την εβγαλε και ο Ηρωδης,που πεθανε βασιλευς.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η διαφορα ειναι οτι εμεις τον ψηφισαμε τον Ηρωδη,και βγαλαμε τα ματια μας μοναχοι μας,και πεσαμε μπρουμυτα ,ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΡΩΜΗΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.Αυτος κραταει τα κλειδια ,που ειναι τα φραγκα που θα ζητηξετε,αφου η ελλαδα δεν μπορει να θρεψει ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝΕ.ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ,ΕΙΝΑΙ που δεν υπαρχουν πια φραγκα,να σας δωσουνε κανα κοκκαλακι, να μη μιλατε ,οπως κανατε οταν τρωγανε τα βοδια ,και μοιραζανε τα κοκκαλακια στα αδεσποτα που περιμενανε κατου απ το τραπεζι.Τωρα το αδεσποτο πρεπει να βρει μοναχο του, το φαι του ,αλοιως θα ΠΟΘΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Δεν πα να γλειφετε τσι παπαρδελες,που σας ταζουνε,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ.Η ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ.

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ

ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.
Συντεκνοι, μας ζαλισανε με τσι ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ,επι της κεφαλης μας.
Ο ενας, εβαλε τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ της ανεξαρτητης τυφλης,και κουφης,ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
Ο αλλος σκεφθηκε, οτι αμα μπορεις να σηκωσεις τρακοσσα τοσα κιλα,ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ. .ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΑ.Αμα εισαι ,καλο παιδι,και τσι προαγωγες σου τσι παιρνεις,και βγαινεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
Και αμα εισαι καλος στο σηκωμα ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΚΑΙ κρατας τα μποσικα.Τωρα ο αλλος ανεξαρτητος,αυτος που σαλαγαει τα προβατα,σε ουλη την κριση,ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ,ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΑΦΙ.
Τωρα ,γιατι δεν τοπε νωριτερα και αφησε να φανε το δηλητηριο καμποσα προβατα,εεεεεεε συντεκνοι,πειραματα ,κανει Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,να δει ποσο ανεχει το ραγιαδικο προβατο ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.