Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οκ ας το δεχτούμε...
Αυτο εσεις θα το δεχτειτε?

http://www.iefimerida.gr/news/48267/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπαμε ότι ανέλαβε η δικαιοσύνη να βρει τους πλαστογράφους; Σε λίγο και έτσι όπως το πάτε θα μας παρουσιάσετε ότι και τη διαταγή για τη σφαγή στο Δίστομο την υπέγραψε η Χρυσή Αυγή. Μέχρι που θα φτάσετε ; Τι άλλα ψεύδη θα χρησιμοποιήσετε; Δεν πάτε να δείτε τι δεινά προξένησε το ΚΚΕ απο τη Μικρασιατική καταστροφή και μετά; Αλλά η Χρυσή Αυγή σας πονάει γιατί δεν είναι λαμόγια και όταν θα μπεί στη Βουλή θα ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Ρε συντεκνε 159, επειδης απο μικρο παιδι και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια,ταπε ολα ενας πιστιρικας.Βγηκε λεει ενας κουστουματος και τσιριζε οτι τον κυνηγανε ολοι,και τι με νοιαζει εμενα η ΠΑΡΑΝΟΙΑ του καθε ΠΑΛΑΒΟΥ, που θελει να με σωσει?ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, του μετανοηστε να σας σωσω ,που αντι να πανε στην εκκλησια ,βγηκανε στην τσαρκα για ψηφο.ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ, ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ.....Κανεις διαλογο με τον προφητη στο ψυχιατρειο?
ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.
Αμα ειναι να κανω τετοια για να ψηφισω,ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΔΑΦΝΙ, τους δινω και κανα τσιγαρο ,τους ερημους και περνανε κι αυτοι καλα και γω καλυτερα.Ασε που οπως πρωτοπαμε ακους και καμμια αληθεια ΚΑΝΟΝΙΚΗ απ τον τρελλο στο προαυλιο,και εχει και ποικιλια η τρελλα οχι τα ιδια και τα ιδια, κασετα ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε υπερασπιστή της ΧΑ, πες μας: πότε κατατέθηκε οποιαδήποτε μήνυση για την "πλαστογραφία" και πού βρίσκεται η υπόθεση; Εδώ, δημόσια, πες μας κάποιο στοιχείο, έναν αριθμό κατάθεσης δικογράφου ή έναν αριθμό βιβλίου μηνύσεων.

Το ίδιο περιμένω να γίνει και για το περίφημο έγγραφο που παρουσιάζει τον κ. Μιχαλολιάκο ως έμμισθο πράκτορα της ΚΥΠ. Απ' ότι γνωρίζω ουδέποτε κατατέθηκε μήνυση ή αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και ουδέποτε υπήρξε κάποια καταδίκη για το θέμα αυτό. Είναι όντως έτσι; Κι αν ναι, γιατί;

Περιμένω κάποια σοβαρή απάντηση, όχι ύβρεις.

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Ολα τα λαμογια μαζευτηκανε στο μπλοκο ΜΠΑΧΑΜΕΣ, ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΜΗΤΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ,ΜΕ ΜΑΣΕΣ ΞΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΕΣ.Και για διασκεδαση ,διαβαζουνε ΧΡΥΣομαλλες μπαρουφες,απ αυτες που ακουει καθε πικραμενος μπατιρης, κατευθειαν αναμεταδοση απ το Μανχατταν της Λουτσας.Αναθεμα τα φραγκα που λειπουνε και βλεπουμε μπουλουκια μοναχα ,ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΣΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΟΛΦΩ ,ΑΚΟΜΑ ΤΟ 2012.ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΕΛΟΠΑ? ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΙΧΑΡΔΟ ? ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ....ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ..ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ......ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?
Προσεχε μη σουρθει καμμια κουτσουλια ,κατακεφαλα ,διψηφια την ονειρευονται.

Ανώνυμος είπε...

«ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αριθμός 52803/04

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 5-10-2004

Κατηγορούμενος

Σωτήρης Σοφιανόπουλος

του Αριστοτέλη κατ. Αθηνών

Πράξεις

1) Συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση

2) Χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Κατά τη σημερινή δημόσια στο ακροατήριο συνεδρίαση του Δικαστηρίου κ, Πρόεδρος, εκφώνησε το όνομα του κατηγορουμένου ο οποίος αφού εμφανίστηκε και ρωτήθηκε από την Πρόεδρο σχετικά με την ταυτότητά του κλπ, είπε ότι ονομάζεται όπως αναγράφεται παραπάνω…

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Η Εισαγγελέας στην οποία δόθηκε ο λόγος, αφού ανέπτυξε την κατηγορία, πρότεινε να κηρυχθεί ο κατηγορούμενος ένοχος για τις λοιπές πράξεις. Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την Πρόεδρο εάν έχει να προσθέσει οτιδήποτε για την υπεράσπισή του και απάντησε αρνητικά.

Κατόπιν τούτων η Πρόεδρος κήρυξε το πέρας της συζητήσεως.

Το Δικαστήριο στη συνέχεια, σε μυστική διάσκεψη με την παρουσία και του Γραμματέα του, κατάρτισε και η Πρόεδρος του δημοσίευσε σε δημόσια συνεδρίαση του την 52803/04 απόφασή του που έχει ως εξής:

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

Από την κύρια αποδεικτική διαδικασία και τα έγγραφα των οποίων έγινε η ανάγνωση στο ακροατήριο, καθώς και από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως, που εξετάστηκαν νομότυπα στο ακροατήριο, σε συνδυασμό με την απολογία του κατηγορουμένου και την εν γένει συζήτηση της υποθέσεως, προέκυψε και το Δικαστήριο πείστηκε, ότι ο κατηγορούμενος έχει τελέσει τις πράξεις που του αποδίδει το κατηγορητήριο: της συκοφαντικής δυσφήμισης και της χρήσης πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση



“Ειδικότερα αποδείχθηκε ότι: 1) ο εν λόγω κατηγορούμενος, τελώντας εν γνώσει της αναληθείας, ισχυρίστηκε και διέδωσε ενώπιον τρίτων για τον εγκαλούντα Νικόλαο Μιχαλολιάκο γεγονότα ψευδή, τα οποία μπορούσαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη αυτού και συγκεκριμένα: α) κατά το από 15 έως 20 Νοεμβρίου 1999 χρονικό διάστημα τοποθέτησε στις θυρίδες των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου δήθεν “απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ που είχε στην κατοχή και με την ένδειξη “δια να μάθετε την αλήθεια” ότι εγκαλών (Νικόλαος Μιχαλολιάκος) ήταν “έμμισθος έκτακτος συνεργάτης της ΕΥΠ, με μηνιαίες αποδοχές 120.000 δραχμές”

“2) ότι αυτός, ενώ γνώριζε τουλάχιστον από την 21-6-1999 και αφότου διεκόπη η προαναφερθείσα τηλεοπτική εκπομπή στο ΤΗΛΕΤΩΡΑ την πλαστότητα του παραπάνω εγγράφου και συγκεκριμένα ότι αυτό είχε συνταχθεί και υπογραφεί από τον Νικόλαο Αεράκη, που φέρονταν ως Κλαδάρχης και Ταξιάρχος, αφού ουδέποτε υπηρέτησε έλληνας αξιωματικός στο στρατό με το όνομα αυτό και το οποίο είχε το αναφερόμενο στο διατακτικό της παρούσας περιεχόμενο, παρά ταύτα έκανε χρήση αυτού: α) κατά το από 15 έως 20 Νοεμβρίου 1999 χρονικό διάστημα δια της τοποθετήσεως αντιγράφου αυτού στις θυρίδες των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και β) στις 20-11-1999 δια της παραδόσεως του σε πρόσωπα που βρίσκονταν στα γραφεία το πολιτικού κόμματος ΕΕΛΚ, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Τσίτουρας…

Όπως ό ίδιος ο κατηγορούμενος αναφέρει απολογούμενος, μετά από σχετικό εξώδικο που έστειλε στην ΕΥΠ, έλαβε την απάντηση ότι το έγγραφο αυτό δεν έχει εκδοθεί από αυτή”

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Δικάζει παρόντος του κατ/νου Σωτήρη Σοφιανόπουλου του Αριστοτέλη Κηρύσσει αυτόν ένοχο ΔΙΑ 1)Συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση 2) Χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση