Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σήμερον κρεμάται επι ξύλου

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ

Κρεμασανε τα ακινητα στα μανταλακια ,να τα βλεπει ο ραγιας ,και φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο.
Τι στην ευχη συντεκνοι ,μεγαλο αμορε στα ακουνητα ειχανε οι υπουργοι ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ.Ακουνητα ο νομιμος, που τα πελεκαγε η συμβολαιογραφος,ακουνητα ο ακιζομενος,ΑΚΟΥΝΗΤΗ η πλυστρα η TORCESA που εχε ακουνητα βατοπαιδινα ,και ακουνητα ακιζομενα ,Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΟ H TORCESA.Και δεν μου λετε ρε συντεκνοι,αμα δεν ητανε ο κινεζος προθυπουργος και ητανε ο Ακιζομενος με ακινητα,ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ?
ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Γιαυτο λεω να το καταλαβουμε το ακινητο ΤΣΗ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ και να το κανουμε μοναχοι μας μουσειο ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ.
Αλλα ουτενες αυτο μπορουμε,καταλαμβανουμε τους δρομους,και τα παπορια και τα λεφορεια να μην παει σπιτι του ο φτωχος ραγιας, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ, ΠΟΥΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΣΗ ΛΑΜΟΓΙΑΣ. Εκει, ποτες καταληψη, οι συνδικαλησταρχοι,τα κοματοσκυλα ,οι επαναστατες,και ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΙΣ.
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ.
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑΥΡΩΜΑ? 
 
Καραγκιόζ μπερντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: