Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος

Καθημερινά γινόμαστε δέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;
Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: 
Οι Ευρωπαίοι με πρωταγωνιστές τους Γερμανούς θέλουν να κατασπαράξουν την οικονομία μας, δανείζοντας μας μέχρι το σημείο να μην μπορούμε να αντέξουμε άλλο και στη συνέχεια να τους χαρίσουμε για μερικά ψίχουλα όλα τα φιλέτα της ακίνητης περιουσίας της χώρας μας προς εκμετάλλευση. Από την άλλη, οι αμερικανοσιωνιστές παρακολουθούν σαν τα γεράκια τον θάνατό μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν και να αρπάξουν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Κοινός παρανομαστής και ενορχηστρωτής των δύο πλευρών σαφώς και υπάρχει και έχει και όνομα! Διεθνής σιωνισμός και παγκόσμια υπερκυβέρνηση bilderberg.
Πλέον και ο τελευταίος Έλληνας έχει καταλάβει ότι κάθε Ελληνική (στους τύπους) κυβέρνηση είναι ο τοποθετημένος τοποτηρητής αυτών των συμφερόντων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τελειώσει το έργο της σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα μπορεί, ώστε κάποια νύχτα να φύγει και να αφήσει πίσω της το χάος…
Σ´ έχουν κάνει να πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μονόδρομος και αν δε γίνουν έτσι όπως διατάζουν, δε θα έχεις αύριο να πάρεις γάλα στο παιδί σου και άλλες τέτοιες τερατολογίες! Σου λένε ψέματα! Υπάρχει λύση!
Χωρίς παρωπίδες και με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον αυτή τη στιγμή η λύση βρίσκεται στην Ρωσία. Όπως έχει αποκαλυφθεί ήδη, οι Ρώσοι ήταν διατεθειμένοι πριν την Τρόικα να μας δανείσουν με πολύ μικρότερο επιτόκιο και χωρίς τους καταστροφικούς μνημονιακούς όρους αλλά με παρεμβάσεις φιλοαμερικανικών κύκλων η συμφωνία δεν επήλθε ποτέ! Και δεν είναι η μόνη… Αγωγός φυσικού αερίου, αμυντικά οπλικά συστήματα, εμπορικές διακρατικές συμφωνίες είναι μερικές από τις περιπτώσεις όπου η Ελλάδα είχε απίστευτο συμφέρον να κλείσουν με την Ρωσία και πάντα ένα “μαγικό χέρι” έφερνε τα πάνω κάτω και χάλαγαν…

Μια Εθνική κυβέρνηση λοιπόν εν έτη 2012 έχει χρέος να πράξει τα εξής:

- Στάση πληρωμών, τουλάχιστον για τα δάνεια εκείνα τα οποία οι όροι είναι επαχθείς και άμεση απεμπλοκή από τον μηχανισμό στήριξης με ακύρωση των δυο μνημονίων με την αιτιολογία ότι είναι ενάντια στην βιωσιμότητα της πατρίδας μας (το πέτυχε ο Μεταξάς και με βάση το δικό του δεδικασμένο το κέρδισε και η Αργεντινή!)
- Σύσταση ειδικής επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους, ώστε να διερευνηθεί σε ποιους χρωστάμε, πόσα και τα υπόλοιπα σε ποιους λογαριασμούς βρίσκονται. Δήμευση λογαριασμών και περιουσιών και απόδοση των ενόχων στην δικαιοσύνη.
- Σύναψη ήπιων δανείων με την Ρωσία για της τρέχουσες ανάγκες μας και ενίσχυση των εξαγωγών προς Ρωσία, Κίνα και φιλικά προς εμάς προσκείμενες χώρες.
- Ανάπτυξη της πρωτογενούς οικονομίας ώστε στο άμεσο μέλλον να μετατραπεί το πρωτογενές έλλειμμα σε πλεόνασμα για να μπορέσει να αναπτυχθεί η οικονομία μας υγιώς μέσω της αγροτικής, κτηνοτροφικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής.
- Σύναψη συμφωνίας με την Ρωσία  για την εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και σύναψη αμυντικής συνεργασίας .
- Διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων και επανεξέτασή τους με όρους καθαρά εθνικού συμφέροντος.
- Αναδιάρθρωση του κράτους από το 0 με βάση την πραγματική εθνική ανάγκη και όχι την πελατειακή ανάγκη των κομμάτων
Με αυτές τις κινήσεις η χώρα μας θα μπορούσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όχι μόνο να ανακάμψει αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα όπως της αξίζει!

Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

9 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΤΙ ΑΠΛΗ ΟΠΟΥΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. Τωρα εγω μπλεχτηκα ,απο την αλλη ακρη τακουγα τουτα ,λες ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΣΕΤΑ Η ΝΑ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ?

ΝΟΜΠΕΛ ΩΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΝΟΜΠΕΛ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ,θα μας δινανε, ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΑΝΕ.Ομοιος στον ομοιο αει βελαζει και το προβατο στα προβατα κανει μπεεεεεε,σε ποιον να κανει ,και να το καταλαβει?στο λυκο που με τα βελασματα ,βρισκει το μαντρι?

Ανώνυμος είπε...

Ομορφα λόγια αγγελικά πλασμένα...
Άκου φίλε μου κάτι πραγματα...
Χρυσή Αυγή εναντίον Γερμανίας...
Εποχή κι αυτή...
Πάει και ο Ναζισμός... Κατακερματίστηκε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑΖΙ,ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ,ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΣΑΛΤΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΑΡ) ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.
ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Δεν προσεξες το πανο συντεκνε.
ουμπερ αλλες ,λεει αλλα το λεει ΡΩΜΑΙΚΑ.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ,ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΣΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ.Αυτοι δεν κατακερματιζονται ,μονο κατα κερματιζουνε, ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑΛΕΘΕΙ ΦΙΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ.....ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.Μωρε καλα τολεγα, κατι μου λεει, κατιμου λεει,και το συντροφοι κατι μου λεει,εεεεεε το βρηκα.Πηρανε την κασσετα ετοιμη, αλλαξανε κανα δυο λεξεις,σαν τον Γερμανο υπουργο, που τον διωξανε για λογοκλοπη ...διατριβης.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΔΕΟΓΕΝΕΣΘΑΙ.Με τουτο πιασανε οι αλλοι το ποστο,ΑΡΑ πιανει στο ραγια,ετοιμο το νια νια για το μωρο που δεν εχει βγαλει δοντι ακομα ,ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ.Ευκολο ειναι ωρε,κοψε ραψε στο ιδιο ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ, που βαζει απο κατου του και βλογαει το ρωμαιικο ΜΕ ΠΑΤΡΙΟΘΡΗΣΚΕΙΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΦΑΔΙΑ προ σαρανταβαλε και ξαναβαλε τερμινα.οπως λεμε ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ....ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ,και παρακοιμισμενου μελλοντος, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ χωρις το ρε γ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Τον τελευταίο καιρό απολειφάδια του ναζισμού περιφέρονται στις γειτονιές μας, προσπαθώντας να προπαγανδίσουν τα ρατσιστικά-εγκληματικά ιδεολογήματά τους. Ο περιφερόμενος θίασος του ναζισμού σε κάθε γειτονιά δέχεται την κοινωνική κατακραυγή και τη γενικότερη διαπόμπευσή του. Γιατί η κοινωνία θυμάται τα εγκλήματά τους, από τα κολαστήρια του Άουσβιτς και τις σφαγές αμάχων, μέχρι σήμερα όπου οι νοσταλγοί του Χίτλερ (Χρυσή Αυγή) συνεχίζουν τις ίδιες εγκληματικές πρακτικές μέσα από μαχαιρώματα, δολοφονίες, ρατσιστικά πογκρόμ και σεξιστικές επιθέσεις.
Μέσα σ'ένα κλίμα γενικευμένης πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής αβεβαιότητας πολλοί κρετίνοι θα βγουν στο δρόμο, να υποσχεθούν στο λαό πως αν τους δώσει την εξουσία θα τον βγάλουν από την κρίση. Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι πλασματική, είναι συστημική και η απάντηση δεν βρίσκεται ούτε στα γνωστά πολιτικά λαμόγια ούτε μέσα σε εγκληματικά γκρουπόσκυλα που προτάσσουν την έξοδο από την κρίση, μέσα από την εθνική ενότητα, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Η απάντηση βρίσκεται μέσα στον ίδιο τον λαό και μπορεί να έρθει μόνο από αυτόν, μέσα από τη μάχη για την ανατροπή του καπιταλισμού, της εξουσίας και της ανισότητας, για μια αταξική, ελεύθερη κοινωνία.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4, ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, 19:00

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Χρυσή Αυγή και δεν δέχομαι τίποτα απ' όλα όσα γράφουν οι αριστεροί. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσεις με τους αναρχοαριστερούς προκειμένου να τους πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Αυτοί έχουν μόνο το δικαίωμα του λόγου ενω η Χρυσή Αυγή επειδή είναι φασίστες και ναζιστές δεν πρέπει να μιλάνε. Τη Δευτέρα το πρωί θα τρίβοουν τα ματιά τους. Παρά τα όσα κάνουν για να εκθέσουν τη Χρυσή Αυγή. Αλήθεια με τον Ευθυμίου γιατί δείχνουν στη τηλεόραση μόνο ένα που πιάνει μια κανάτα με νερό και χύνει το νερό σε μια ομάδα πασόκων;
Έτσι ξαφνικά έγινε; Δηλαδή ήταν καθισμένοι οι πασόκοι στα τραπεζάκια και έφαγε φλασιά ο χρυσαυγίτης και πέταξε το νερό (που κακώς το πέταξε);
Ή μήπως την ώρα που περνούσαν οι χρυσαυγίτες απο εκεί μοιράζοντας φυλλάδια άρχισαν οι άλλοι ένα υβρεολόγιο άνευ προηγουμένου με εκφράσεις ανεπίτρεπτες;
Αυτά λοιπόν και αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει.

Ανώνυμος είπε...

Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται παντού κάτι απολειφάδια απο οτι έχει απομείνει απο την κατεργασία ανακυκλωμένων σκουπιδιών ευαγγελιζόμενα τη σωτηρία της Ελλάδας (ΤΟ όνομα Ελλάδα ντρέπονται να το αναφέρουν) απο τους κακούς φασίστες.Θα τους δείτε να περιφέρονται στις γειτονιές κρατώντας μαύρες σημαίες και φωνάζοντας "αντιφασιστικά" συνθήματα.
Είναι αγνοί υπερασπιστές κάθε λογής λαθρομετανάστη με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτούς μελαμψού προς μαυριδερού χρώματος, αλλά μόνο για τα μάτια του κόσμου μια και όσους έχουν πρόβλημα με το νόμο ή καμμιά απο τις ξεχασμένες αρρώστιες τους έχουν πάρει στα σπίτια τους και τούς προσέχουν, τους ταίζουν, τους πλένουν και αυτοί για ανταπόδοση, τα βράδυα τους κάνουν τις χάρες και χαρές η έλλειψη των οποίων τους οδήγησε στο δρόμο της ξεφτίλας.

Είναι δε τόση η ανάγκη για προσφορά που δεν τους περισσεύει νερό και σαπούνι για να πλυθούν οι ίδιοι.Θα το καταλάβετε απο την εμφανισή τους.

Αυτά τα σερνόμενα ζόμπι είναι που αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά του συστήματος όπου δεν πρέπει αυτό να εμφανιστεί δημόσια και επίσημα.Είναι αυτοί που με άκρατο δημοκρατικό μένος και σθένος φροντίζουν να σπάσουν με περισό θάρρος άδεια γραφεία πολιτικών κομμάτων που δεν συμβιβάζονται με τις χαμερπείς αυτοκτονικές , εθνοπροδοτικές τους τάσεις και μετά αν κατά τύχη βρεθούν στο δρόμο του ευαγούς τους έργου και δράσης και αρπάξουν και τίποτα ψιλές, τρέχουν σαν τα κουτάβια γρυλλίζοντας για την κακή τους μοίρα που τους έφερε σε αντιπαράθεση με τους κακούς φασίστες.Σίγουροι ότι αν βρούν πουθενά μόνο του κανένα που έχει την ατυχία να έχει καμμιά Ελληνική σημαία θα πάρουν το αίμα τους πίσω.

Πηγαίνετε να γνωρίσετε απο κοντά τα υπόλοιπα της αναρχοαριστεράς για να νοιώσετε την απύθμενη βλακεία τους.Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και βλέπει ο λαός τι αντιπροσωπεύει η νοσηρή τους ιδεολογία.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

τι μου λες ρε συντεκνε?ΜΕ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΟΥΣ,ΚΡΕΝΕΙΣ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ?ΚΑΙ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ?