Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Καταγγελία - κάλεσμα!

Παραλίγο να περάσει στα ψιλά...
Μας υποβαθμίζουν σιγά - σιγά
Δείτε την καταγγελία κάλεσμα της "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ" Ρ-Π και θα καταλάβετε , τι εννοώ

Περισσότερο εδώ

3 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Γιατι υποβαθμιση αναρτησιες?ΔΗΛΑΔΗΣ, ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝΕ?Σαν τον σκραπα μαθητη που του φταει ο καθηγητης που τον αδικησε?20 χρονια δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το σκατο μας,δεν εχουμε τραινο ,εχουμε ακομα υπεραστικο,οι μεταλλορυχοι ειναι 100 χρονια εκτος σχεδιου,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ(ο θεος να την κανει τετοια)που μας ενωνει με τον οξω κοσμο,δεν αξιωθηκαμε να φκιασουμε.ΟΥΤΕ ΤΡΑΙΝΑ ΘΕΛΑΜΑΝ ΟΥΤΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΠΟΡΙΑ.
Να μεινουμε οπως ημασταν θελαμε και το καταφεραμαν.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΣΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ,ΠΟΥΝΤΗ ΩΡΕ?ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ? ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΦΟΡΕΙΟ .ΜΕΣΟ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αποχέτευση με τοπική σύγχρονη επεξεργασία, μέσο σταθερής τροχιάς, σύνδεση με Α. Οδό, δρόμοι, πεζοδρόμια κλπ. τίποτα δεν κατάφερε η περιοχή μας δυστυχώς. Έχεις δίκιο αυτή είναι η μοίρα όσων θέλουν να μείνουν όπως ήταν και αυτό έγινε.
Επιπλέον πολύ "λίγη" η δημοτική αρχή, δεν μπορεί να δείξει πουθενά μία αξιοπρεπή παρουσία.
Πικερμιεύς

Ορφέας είπε...

σαν να βλέπω το επόμενο "πρώην" εκλογικό πρόγραμμα...Το νου σας πολίτες!!!Κυκλοφορούν "αστρίτες" στην γειτονιά μας...Αστρίτες με γερό πορτοφόλι και....αβέρτοι (προεκλογικά). Το κακό με την Ραφήνα είναι ότι σαν τόπος, έχει την δυναμική να πάει μπροστά.θα μου πεις που είναι το κακό σε αυτό.Το κακό είναι στο γεγονός ότι κάποιοι έχουν καβαλήσει και εξοφλούν αυτήν την κεκτημένη ταχύτητα και δυναμική, χωρίς να προσφέρουν ούτε ένα σπρώξιμο.Αλλά αυτό τελειώνει.Και μόλις σταματήσει το όχημα, κάποια τσιμπούρια θα κατέβουν και θα ψάξουν για άλλο ξενιστή....και το όχημα θα σκουριάσει......