Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Όταν τους χαρακτηρίζω χασαποταβερνόσκυλα, έχω άδικο;

Ξυπνάτε και πάρτε στα σοβαρά αυτά που γράφω.
Τα κόμματα δεν είναι δημόσιοι κρατικοί θεσμοί για να χρηματοδοτούνται απο το κράτος.
Κόμματα που μπορεί να μείνουν εκτός βουλής έχουν πάρει ήδη το δάνειο.
Ποιός τους δίνει αυτό το δάνειο και πως είναι σίγουρος ότι θα εκλεγούν;
Τα κόμματα να χρηματοδοτούνται μόνο απο τα μέλη τους.
Αλλά να σας πω εγω τι θα γινόταν τότε. Θα διαλυόντουσαν.
Η χώρα βυθίζεται στα χρέη και .....  

155 ήταν τα "πολιτικά" υποκείμενα που ψήφισαν για να πάρουν τα κόμματα επιχορήγηση 28,9 εκατομμυρίων ευρώ.
Και ποιό είναι το χειρότερο;
Ενω έχει ψηφιστεί ήδη τροπολογία και οι εφορίες για 300 ευρω που θα χρωστάει ο λαός, θα μπορούν να προβαίνουν σε κατασχέσεις , αυτά τα χρήματα που πήραν σήμερα τα κόμματα δεν εκχωρούνται και δεν κατάσχονται λόγω χρεών τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ με ΝΔ χρωστούν ήδη 244 εκατομμύρια ευρώ.
Με το δικαίωμα λοιπόν του έντιμου πολίτη που δεν χρωστάει στο κράτος ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ απευθυνόμενος σε όσα κόμματα χρωστάνε τους λέω ευθέως να πάνε να γραμηθούνε αντί να ζητάνε να τους εμπιστευθούμε. 

Ειλικρινά ζητώ συγνώμη απο όλους σας - πλην των εν ενεργεία βουλευτών που ψήφισαν την επιχορήγηση - διότι εκφράστηκα με αυτό το τρόπο άγιες ημέρες, αλλά και η υπομονή έχει και τα οριά της.
 
Κυριάκος Μαϊόπουλος

4 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ,ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ .ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.Αντι να μιζαρουν υπουργους και υπουργισκους ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,να τα δινουνε φανερα,φορολογημενα και με ποθεν εσχες.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΣΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ,να τα βγαλει περα μοναχος του,με τσι οπαδους του . που θα δουλευουμε μεις να συντηρουμε ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΟΜΑΤΑ και να ταρπαζουν και με μιζες απο κεινες που παιζουν τον παπα ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.,Τα πηρα για το κομα λεει ο κοματαρχης ,εγω δεν τα ελαβα λεει το κομα ,εγω δε λεω ποιος τα φερνει λεει το τριτο ,,γιατι ειναι μυστικο, εγω δεν πληρωνω λεει το αλλο, εμεις ειμαστε απληρωτοι λενε οι αλλοι,(καλα και σεις δεν ξερατε που δουλευατε, απο αλλου ησασταν? απο αλλο κομα η απο αλλο πλανητη?) ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ?κανεις δεν ξερει.ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.244 ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΡΕΦΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝΕ .ΕΔΩ ΟΥΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΓΙΑ 30 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ.
ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΑΝΕ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
Και χορευαν οι διαβολοι στου ραγια το περιβολι.

Πριν ψοφησετε ντιπ κατα ντιπ,θυμηθειτε πως την πατησανε οι Ιταλιανοι.Τοτενες που πιασανε τα λαμογια τσι πολιτικους και κανανε ΚΑΘΑΡΣΗ.Τοτενες που βαλανε το divino ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ και κυνηγαγανε τον αρχισοσιαλα Κραχτη, που την κοπανησε κατα Κανταφι μερια.Πηγανε λεει οι καινουργιοι στη βουλη και δεν ηξευρε κανεις το διπλανο του,και χαιροτανε οι ΙταλιανοιΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.Και τι ανακαλυψανε ,σας ρωταω συντεκνοι?Οτι ειχανε βαλει καβαλλα τον καβαλλιερε αρχιμαφιοζο.Και αφου γινανε ρεντικολο,τον ξωπεταξε η νταντα,αφου δεν κοταγανε μοναχοι τους να τα βαλουνε με τη μαφια.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΕΛΑΣΤΟ,αφου μοναχοι τους τα θαλασσωσανε και δαυτοι.Για τουτο προσεχετε ωρε.,Μην δω καμμενους και τσουρουφλισμενους απο χρονια πολλα,να ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
ΕΚΛΟΓΟΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ,γιαυτο προσεχτε και κυριως θυμηθειτε...ο λυκος και αν εγερασε.....ΛΥΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, που μικρα μοιαζουνε με κοματοσκυλακια,μην τα παρτε σπιτι σας,θα μεγαλωσουνε και θα δειτε οτι ειναι λυκοι απο λυκου γεννα.

Ανώνυμος είπε...

Gia sou koyzi me to anastima soy. olo to vouno mila gia ta katorthomata sou kai ayto poy lei sto dimarxo einai "den ixeres den rotages file dimarxe" kala na pathis. oso gia to grapto sou mallon grapto ypophifiou sygrafea giatrou miazi. ton eixame oti eixe myalo.....alla mas apogoiteyse kai aytos poy asxolite mazi soy. Katoikos agias triados

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ειπα και γω... που ταμαθε τα γραμματα..
τσι κανουνε μαθηματα στο ΔΗΜΑ.....