Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σχόλιο για την επίσκεψη του υπουργού στο Δημαρχείο Ραφήνας.

ΑΓΑΠΗΤΟ RAFINAPIKERMISTAGE, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ, ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ   ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ    ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ.
ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗ ,ΜΙΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑPΕΤ SHOW ΣΤΟ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  .
 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ  ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ   ΣΕ ΕΝΑ   ΤΕΤΟΙΟ     ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ  ,   ΜΕ ΤΟΣΟ   ΒΑΡΥ ΚΑΙ  ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!
ΘΛΙΒΕΡOI ΑΝΘΡΩΠOI ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ   ΟΛΟ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΕ ΠΟΙΟΝ;
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ  ΑΗΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ    ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ  ΔΙΕΞΟΔΟ!
 
ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΑΦΗΝΑ
 
 

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Δεν τοπιασες συντεκνε.ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑ να ριχνει τετοια.μια εικονα χιλιες λεξεις λενε.Δεν ειδες την φωτο που διαλεξε ,απο ολοκληρο βιντεο?ΡΕΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΦΩΤΟ.Και το ματακι το λοξο,και τη γλωσσιτσα να ξεπροβαλλει,ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ.ΑΤΟΦΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΕΙ.
Τωρα βεβαια εσενα σουρθε μετος και δεν το προσεξες,εμενανε μου ανεβηκε ροχαλα, τι να κανουμε συντεκνε, αλλος μπορει να παει προς νερου του,η για αλλη αναγκη του τη χοντρη, αλλος για υποκλιση,αλλος για παλαμακια,αλλος για μουνζα.Χασκογελαγανε στο Σεραι,περα δωθε,και σουρτα φερτα,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΜΕΝΟ,ΝΑΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ.Αν δε βγει την καταχωνιαζουμε και βγαζουμε την αλλη,με τον αλλο που βγηκε.Εμενανε η καραγκιοζαινα ουλους τσι φυλαει, τις φωτο, στο κοτετσι.Μεχρι τον Κοκο εχει..,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΗ ΛΕΩ ,και τι μου απανταει συντεκνε?ΠΟΘΑΝΕ?ΔΕΝ ΠΟΘΑΝΕ. ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΘΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ,ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ.Αυτος δεν χανεται μου λεει ,ξαποσταινει. ,ειναι απο φαρα δικτατορικη,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΟΘΑΙΝΟΥΝΕ .ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΙΝΑ, ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.ανεβαζει και κατεβαζει τσι φωτο, αναλογα με τον μουσαφιρη.λεω να τη στειλω για δημαρ χεσσα,ΤΙ ΛΕΣ?