Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μια ζωή τα ίδια! Μια ζωή στη κοροϊδία!

Αντιπροσωπεία Συνδικαλιστικού Οργάνου των Αποστράτων συναντήθηκε πριν απο μερικές ημέρες με τους υπεύθυνους του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.
 Κατά τη  συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε,  οι εκπρόσωποι των αποστράτων  έθεσαν υπ’ όψιν του τομεάρχη άμυνας της ΝΔ, βουλευτή Καβάλας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα εν αποστρατεία στελέχη του Στρατού Ξηράς και οι οικογένειές τους, καταθέτοντας μεταξύ άλλων και σχετικό υπόμνημα, με τις παρακάτω προτάσεις άμεσης προτεραιότητας:
 α. Άρση της  τροποποίησης του Ν.4024/2011, που επιβλήθηκε με απαράδεκτα και αντισυνταγματικά κριτήρια, με συνέπεια την άδικη περικοπή της σύνταξης σε  5.700 περίπου συναδέλφους  μας, οι οποίοι είναι κάτω των 55 ετών και αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους από την υπηρεσία.
 β. Κατάργηση της διάταξης του Ν. 3865/2010, με την οποία διακόπτεται η χορήγηση σύνταξης στους ε.α. συναδέλφους, που θα απασχολούνται σε οποιαδήποτε εργασία και η οποία ακυρώνει το συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας.
 γ. Ενίσχυση,  με νομοθετική ρύθμιση, του ΜΤΣ με το συνολικό ποσό της καταβαλλόμενης από τους μερισματούχους Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) και για όσο διάστημα επιβάλλεται η έκτακτη αυτή εισφορά.
 δ. Τροποποίηση των Ν.3845/2010, Ν.3847/2010 και 3986/2011,οι οποίοι με διάφορες διατάξεις τους μείωσαν το ετήσιο εισόδημά μας κατά 40 %.
 ε. Διατήρηση του Στρατιωτικού χαρακτήρα του 417 ΝΙΜΤΣ, για τη διαφύλαξή του από ύποπτα ιδιωτικά συμφέροντα και αναβάθμισή του στο κατ’ εξοχήν νοσηλευτικό ίδρυμα των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και όπως πολύ σωστά φανταστήκατε...


 Ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ ανακοίνωσε στην αντιπροσωπεία , ότι για όλα τα τεθέντα, ως ανωτέρω ζητήματα, η ΝΔ έχει εκπονήσει τα αναγκαιούντα διορθωτικά νομοσχέδια και το κόμμα του έχει δεσμευθεί για την υλοποίησή τους, αφού τα έχει ήδη συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του για την Εθνική Άμυνα.

Κυριάκος Μαϊόπουλος είπε...
Μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο, που στη προκειμένη περίπτωση είναι η κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στους Μαυρογιαλούρους

 

4 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ποιο στρατιωτικο νοσοκομειο, μιλατε ωρε? Εχει ιδιωτικα στρατα,το ρωμαιικο?
γιατις ιδιωτικα, στρατιωτικα, φακελλωμενα εχει και ΠΑΡΑΕΧΕΙ.
Αντενες, να μην χρειασθει να το ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ,ΚΑΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ,ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ....ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ....ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΓΓΗΣΩΜΕΝ....και οποιος ενοχλειται, γιαυτα που κραζω, την καταρα μου ναχει, να μπει αδεσποτος εκει μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να κρατούν μικρό καλάθι και υποβάλλω της παρακάτω σκέψεις μου:
Α) Αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους; Είναι κάτω των 55 ετών; Νομίζετε ότι οι εισφορές που κατέβαλαν όσο εργάζονταν καλύπτουν το κόστος δια βίου συνταξιοδότησης τους;
Β) Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στους συνταξιούχους πχ του ΙΚΑ, ίσως εκεί οι όροι να είναι καλύτεροι. Μπορούν να ζητήσουν εξομοίωση, όχι όμως πλήρη κατάργηση.
Ε) Δεν αναφέρεται πως θα χρηματοδοτείται η λειτουργία του. Εάν χρηματοδοτείται από τον προυπολογισμό τότε καλώς εντάχθηκε στο ΕΣΥ.

Και μία παρατήρηση: στη χώρα μας οι υπαξιωματικοί, προάγονται και συνταξιοδοτούνται ως αξιωματικοί της Ευελπίδων χωρίς να έχουν περάσει από καμία εξέταση και χωρίς όρους. Αυτό δεν θα έπρεπε να καταργηθεί;

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Καλα βρε συντεκνε ,αμα μπεις στο ρωμαιικο ασκερι, παιρνεις τσι βαθμους με τα χρονια,απ τη σημαια.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?Ειναι και τουτο ,ΚΑΤΑΧΤΗΣΗ των συνδικαλησταρχων, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ.Ετσι κανανε,και οι γενιτσαροι και οι σαμουραι με τα χρονια.ΓΙΑΥΤΟ ΤΣΙ ΣΦΑΞΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ .Το ρωμαικο ασκερι δεν εχει ουτε αυτοκρατορους, ουτε σουλτανους.Εχει ψηφο συλλεκτες, ακινητο συλλεκτες,εχει μιζαδορο συλλεκτες,ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙ, να τα βαλεις με ρεμπετ ασκερια ρωμαικα?Βαστα μην τσαντισθουν οι γειτονοι ,αμα δεν τσι δινουμε ,τα κρουαζεροπλοια,και ουλους τους φραγκους,και κρατησουμε κανεναν κατα δω,και του παρουμε κανα φραγκο,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΣΚΕΡΙ ΟΤΟΜΑΝ.Ρωτα τσι εγγλεζους τι παθανε στη Καλλιπολη,ακομα το θυμουνται και τσι γλειφουνε.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΟΦΥΛΛΑΔΑ,ΤΣΗ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑΣ και μας κλαιει με κροκοδειλια δακρυα.ΟΙ ΦΡΑΝΤΣΕΖΟΙ ΛΕΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΜΑΝΟΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΡΕ?
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ?Λες ο ποντιος ΠΙΛΑΤΟΣ να ητανε ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟΣ ΚΤΗΤΩΡ ΤΣΗ ΙΝΓΛΕΤΕΡΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Επισκεπτόμενοι τα αρχηγεία των κομμάτων (κυρίως των πρώτων δύο) ακούτε πάλι για πολλοστή φορά τα ψέμματα τους (το ίδιο λάθος μόλις έκανε και ο πρώην αρχηγός).
Μην τους δίνετε αυτή τη χαρά και διεκδικείστε με άλλους νόμιμους τρόπους τα αιτήματα σας.
Πικερμιεύς