Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Που είναι τώρα οι υπερασπιστές των αδυνάτων;

Ο Σαουδάραβας Μεγάλος Μουφτής ζήτησε την καταστροφή των χρισστιανικών εκκλησιών που βρίσκονται στις χώρες του κόλπου. 
Ο Σαουδάραβας μουφτής εξέδωσε τον περασμένο Μάρτιο «φετβά», -θρησκευτική διαταγή- με την οποία ζητούσε την απαγόρευση κατασκευής νέων εκκλησιών και την καταστροφή των υπαρχόντων τόπων χριστιανικής λατρείας.

Μέχρι και ο Τούρκος Επικεφαλής Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκιορμέζ επέκρινε τον Σαουδάραβα Μουφτή για  όλα όσα είπε:
"Δηλώσεις σαν αυτές του μουφτή της Σαουδικής Αραβίας είναι απαράδεκτες, ανυπόστατες χωρίς καμία σημασία για το ισχύον και θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως αντίθετες τις βασικές αρχές του Προφήτη. «Αυτοί που καταδιώκουν μη μουσουλμάνους που βρίσκονται κάτω από την εξουσία του Ισλάμ καταδιώκουν εμένα, και όποιος καταδιώκει εμένα, καταδιώκει το Θεό», λέει ο ο Μεχμέτ Γκιορμέζ, υπενθυμίζοντας τα λόγια του Προφήτη Μωάμεθ.
«Όταν μια εκκλησία, μια συναγωγή η άλλος τόπος λατρείας υφίσταται κάποια προσβολή, οι μουσουλμάνοι πρέπει να αισθάνονται τόσο άσχημα όσο άσχημα αισθάνονται όταν γράφονται στους τοίχους των τζαμιών ρατσιστικά συνθήματα», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του τουρκικού Ισλάμ τονίζοντας πως οι εξτρεμιστικές αυτές εκδοχές του Ισλάμ, συκοφαντούν το Ισλάμ στην Δύση.

Εδω οι δικοί μας που κάθε τρείς και λίγο διαδηλώνουν για όλους και για όλα, θα πάνε καμιά βολτίτσα έξω απο τη πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να διαμαρτυρηθούν ή για μια ακόμη φορά.... μούγγα στη κομματική στρούγγα που ότι αφορά Ελλάδα ή Χριστιανισμό θα πρέπει να εξαφανιστεί;  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι "δικοί μας" διαδηλώνουν συνήθως με κάποια κομματική εντολή κλπ. Συνεπώς δεν θα πάνε στην πρεσβεία της Σ. Αραβίας.
Πικερμιεύς