Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Περί βίας και υποκρισίας

rafinapikermistage είπε...
Δημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση διευκρινίζοντας ότι καταδικάζουμε τη βία απο όπου και αν προέρχεται. Επίσης είναι μεγάλο προσόν για τους πολιτικούς και για όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική, να αντιδρούν ψύχραιμα στις προκλήσεις που δέχονται.
------------------------------------------------------------------
 
Μετά από το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο Μαρούσι, ακολούθησε μία όχι πρωτοφανής, αλλά εντυπωσιακή και σύμφωνη με το προεκλογικό κλίμα των ημερών τερατολογία, με στόχο όπως πάντα το Κίνημά της Χρυσής Αυγής. Σύσσωμο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και συστημικό εν γένει κατεστημένο, έσπευσε να καταδικάσει την «ειδεχθή αυτή πράξη βίας» και να καλέσει τους πολίτες να «θωρακίσουν την δημοκρατία». Βία λοιπόν, μας λένε, είναι λίγες σταγόνες νερού, μία ελάχιστη συμβολική και υγιής αντίδραση εναντίον όσων μας κατάντησαν στα σημερινά χάλια. Τέτοιο θράσος έχουν, τόσο αναίσχυντοι είναι και για τόσο ηλίθιο περνούν τον ελληνικό λαό οι καλοπληρωμένοι έμμισθοι κονδηλοφόροι και πολιτικάντηδες.


Βία όμως, δεν είναι λίγο νερό στην μούρη.

Βία είναι να ψεκάζονται με επικίνδυνα χημικά και να ξυλοκοπούνται πολίτες που εκφράζουν ειρηνικά την αντίθεσή τους προς την καταστροφική πολιτική της διεφθαρμένης εξουσίας. Να επιτίθενται απρόκλητα οι κρατικές δυνάμεις καταστολής για να διαλύσουν νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις. Να απαγορεύονται και να καταστέλλονται με τρόπο αντισυνταγματικό, ανοικτές πολιτικές εκδηλώσεις. Να επιστρατεύεται η αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, την στιγμή που κάθε λογής εγκληματίες και παρακρατικοί αλωνίζουν ελεύθεροι. Να απασχολούνται αμέτρητοι αστυνομικοί για την προσωπική φρουρά κάθε επαγγελματία πολιτικάντη την στιγμή που ο λαός ζει υπό την βαριά σκιά του φόβου και της ανασφάλειας.

Βία δεν είναι το ξεμπρόστιασμα των ενόχων, για το κατάντημα της Πατρίδας μας, πολιτικών.

Βία είναι να δολοφονούνται εργαζόμενοι από κουκουλοφόρους αναρχικούς του παρακράτους, χωρίς να οδηγηθεί κανείς ποτέ στην δικαιοσύνη. Να καίγονται και να λεηλατούνται οι περιουσίες των Ελλήνων παρουσία της αμέτοχης αστυνομίας. Να ξυλοκοπούνται ομιλητές σε πανεπιστημιακούς χώρους από ομάδες αριστεριστών. Να συγκρούονται κομματικές νεολαίες με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, τούβλα και καδρόνια. Να εξορμούν ομάδες κουκουλοφόρων από τους χώρους αυτούς, προστατευμένοι από το άσυλο. Να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις, αντιδιαδηλώσεις και ομαδικές επιθέσεις κατά πάντων αντιφρονούντων στην αριστερή, διεθνιστική, παγκοσμιοποιητική δικτατορία. Να είναι η χώρα έρμαιο «γκρουπούσκουλων και συνδικάτων», σε συνεχή ομηρία υπό των φόβο επεισοδίων, εμπρησμών και καταστροφών.

Βία δεν είναι να εκφράζεται ο θυμός και η αγανάκτηση του λαού μας για όσα δεινά του έχουν επιβάλλει.

Βία είναι να κατακλύζεται η χώρα απ’ άκρη σε άκρη από λαθρομετανάστες κάθε φυλής, έθνους και θρησκείας, οι οποίοι λεηλατούν, σκοτώνουν, βιάζουν, ληστεύουν, διακινούν ναρκωτικά, πόρνες και εισάγουν ασθένειες. Να μην μπορεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα να κυκλοφορήσουν στον δρόμο ελεύθεροι και ασφαλείς, να μην μπορούν καν να πάνε τα παιδιά τους σε μια πλατεία ή ένα πάρκο, γιατί όλα έχουν καταληφθεί από κάθε λογής λαθραίους εγκληματίες. Να κλειδαμπαρώνονται οι ηλικιωμένοι και όχι μόνον Έλληνες μέσα στα σπίτια τους, από φόβο για την ζωή, την σωματική ακεραιότητα και την περιουσία τους. Βία είναι ο εποικισμός της χώρας από τις ορδές των τριτοκοσμικών μεταναστών, την παρουσία των οποίων επέβαλλαν στον λαό μας χωρίς να τον ρωτήσουν.

Βία δεν είναι το να γυρίσεις στο αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο την πλάτη.

Βία είναι η πλαστογράφηση της ιστορίας μας και ο τεχνητός αφανισμός της ιστορικής και εθνικής μνήμης. Η ασφυξία των εθνικών αντανακλαστικών μέσω της μεθοδευμένης αποσιώπησης, αλλοίωσης ή και απόκρυψης των ιστορικών γεγονότων. Η ανταλλαγή της εθνικής παιδείας με τα ψευδοεπιστημονικά, δήθεν ανθρωπιστικά, ψευδή και ανιστόρητα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης.

Βία είναι η δολοφονία της Ελληνικής γλώσσας και, μέσω αυτής, η αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας. Η μετατροπή των Ελληνόπουλων σε διεθνείς γενίτσαρους της νέας τάξης πραγμάτων.

Ανώνυμος

rafinapikermistage είπε...
καταδικάζουμε κάθε μόρφη βίας απ' όπου και αν προέρχεται.
Πάντως το μπουγέλωμα αρχίζει και γίνετε "μόδα". Δείτε - σε λίγο - τι έγινε σήμερα πριν απο λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικό Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου. 
 

6 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΩΡΕ ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ,ΔΙΨΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ.εεεεεεε δεν παιζονται οι ανθρωποι...ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ειναι να τους ...μουντζωσεις ,φασκελο διπλο τριπλο φασκελωμα ,ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ,υγιεστατη αντιδραση του καραγκιοζου στα ..σταγονιδια ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.Γιατι δηλαδη, ο καραγκιοζος δεν δικαιουται υγιεστατη αντιδραση σε αυτα που διαβαζει?

Ανώνυμος είπε...

Περί βίας και υποκρισίας συνέχεια Βία είναι να αποδομούν το σύστημα υγείας. Να εξευτελίζουν και να ταλαιπωρούν τον Έλληνα ασφαλισμένο, ενώ ταυτόχρονα περιθάλπουν τους ξένους εισβολείς. Να μην έχουν φάρμακα, υλικά, επαρκείς εγκαταστάσεις και προσωπικό τα νοσοκομεία.

Βία είναι η φορολογική αφαίμαξη του Έλληνα εργαζομένου.

Βία είναι να σου δημεύει η τράπεζα το σπίτι.

Βία είναι να εξισώνεται ο Έλληνας με τον ξένο εργάτη.

Βία είναι να φιμώνεται κάθε ελεύθερη ελληνική φωνή.

Βία είναι να αυτοκτονούν οι συμπατριώτες μας, ωθούμενοι εκεί από την ωμή, προδοτική πολιτική (ψευδο)κράτους, τραπεζών, διεθνών οικονομικών οίκων.

Βία είναι να καρατομούνται οι μισθοί στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, καθώς και οι συντάξεις, την ίδια ώρα που οι πολιτικοί ζουν πλουσιοπάροχα, αμειβόμενοι με παχυλούς μισθούς. Να γονατίζει οικονομικά και ηθικά ο ελληνικός λαός, να στερείται τα απαραίτητα ο εργαζόμενος, να μετατρέπεται η εργασία σε κάτεργο, να καταντάει η καθημερινότητα αφόρητη και τα προβλήματα να γίνονται αδιέξοδα. Να αποδομείται, να σαμποτάρεται και να απαξιώνεται η οικογένεια, το σημαντικότερο κύτταρο του Έθνους. Να στερείται η νεολαία την δυνατότητα να σχεδιάζει, να δημιουργεί, ακόμη και να ονειρεύεται. Να απαξιώνεται η νιότη, να ωθούνται οι νέοι στον εκχυδαϊσμό και τον μηδενισμό, να μαραζώνει και να εκφυλίζεται το έθνος σε μία άβουλη, νωθρή μάζα ζωντανών – νεκρών.

Βία είναι σου στερούν την Πατρίδα, την ιστορία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, το μέλλον και το παρόν – την ίδια σου την ζωή.

Το να σηκώσεις όμως το ανάστημά σου και να αγωνιστείς για όλα αυτά μέχρι την νίκη, δεν είναι βία. Είναι καθήκον και μέγιστη τιμή ταυτόχρονα!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

Ένας «Λυκάνθρωπος»

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΘΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ...ΥΑΙΝΑ .ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΟΣ. ΑΣΤΟ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΓΥΠΑΣ ,ΥΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΩΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΡΑΠΤΑ ΑΛΛΟΥΝΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑ....ΔΕΝ ΝΟΓΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΑΛΛΟΥΝΟΥ ...ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ, αχαμνο πουλι, που ουτε κοτσιλια δικη σου δεν βγαζεις.Α ΠΑΑΙΝΕ Ν ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΣΙ ΞΕΝΟΥΣ Ανθρωπους που τσι βρωμιζεις......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι ιδέες και η γνώση αποκτούν τόσο μεγαλύτερη αξία, όσο περισσότερο και σε όσους περισσότερους μεταφέρονται διαδίδονται και είναι αποδεκτές.Γι αυτό και δεν έχουν ιδιοκτήτη.Αλλά ξέχασα μόνο οι ...... σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα απλώς και μόνο απο το φθόνο ότι οι ιδέες που κάπου διάβασαν δεν είναι δικές τους, λες και θα μπορούσαν να είναι. Αλλοιώς ρε ....... ....... να μην χρησιμοποιείς αυτοκίνητο γιατί κάποιος με περισσότερο μυαλό απο εσένα ανακάλυψε πρίν κάτι χιλιάδες χρόνια τον τροχό.
Το πόσο ...... είσαι φαίνεται απο τον κλεμμένο τίτλο του καραγκιόζη που χρησιμοποιείς και σίγουρα δεν είσαι ύαινα για αυτό που κάνεις, είσαι απλώς μια ...... με κατακερματισμένο το λιγοστό πριεχόμενο του κρανίου σου που δεν μπορείς να δημιουργήσεις το παραμικρό γι αυτό και αραδιάζεις όλη την ώρα ότι ...... έχεις διαβάσει , κάνοντας συνεχώς επίδειξη κενών και άχρηστων να βρούν εφαρμογή γνώσεων.Α ΠΑΓΕΝΕ λοιπόν να τα πείς εκεί που τα λές και όταν φεύγεις κουνάνε το κεφάλι με λύπηση, ξέρεις εσύ που,γιατί στον ....... αντίρρηση δεν φέρνεις.Σάμπως και θα καταλάβεις τίποτα?Θα νομίσεις ότι ψιχαλίζει πάλι.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΞΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ.ΕΙΔΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΞΕΙΣ ΛΙΓΟ, ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ,το δωρικο μεγαλειωδη βηματισμο.....και παραπαταει , σαν ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΙ,που ειναι,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΣΟΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ ,ΠΟΥΡΝΟ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟ? Πανε τα εγκολπωσε ,και οι αμασητη ελληνικουρα και ηρθε στα ισια του.ΤΟΣΟ ΤΕΝΤΩΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΛΟΡΔΩΣΗ,ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...λυπηθειτε το συντεκνοι,ριχτε του καναβουρι, ,αυτο θελει και το λεει ...ψηφο ΤΟ ΕΡΜΟ.δεν ξερει τη διαφορα,μπλεχτηκε και επαθε εγκολπωση,στον ανεγκεφαλο του ,τι να κανουμε....και τα σπουργιτια και οι τσιχλες πουλακια ειναι,μικροπουλια,αστα να βοσκησουνε...ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙΝΑΙ ΑΕΤΟΙ......ΝΑ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΑΥΡΟΥ.