Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Βολευτοκλέψιμο

Σκεφθειτε συντεκνοι, την επομενη τσι εκλογης, να βγουνε 4-5 κοματα στο 2.99%.αυτο μας κανει καμμια τριανταπενταρια βολευτες κλεμμενους, απ αυτους που τους αφησαν αποξω..Προσθεστε κατα κει και ενα 5% λευκοακυρα,αλλους καμμια δεκαρια κλεμμενους.ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠ ΤΟ 300.Βγαινουνε με εκλογοκλοπη.Μονο
ετσι θα μειωθουνε.Αμα περμενετε να κανουνε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ που λεει ο αλλος, ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ,ΑΚΟΥΤΕ.Αυτη η βουλη δεν ειναι αναθεωρητικη,θα ειναι η επομενη.ΠΙΑΣΕ ΤΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ ΔΗΛΑΔΗΣ.Θα στρογγυλοκαθησει ο αλλος στην κλεμμενη κουβερτα ,θα ζεσταθει ο κωλος του και μετα 4 χρονια θα ψηφισει να ...φυγει.Αυτο δεν το λεει ο Αντωνακης μετα το ΘΑ.πε αντωνακη ,για πε το ..ΠΟΤΕ ?ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΠΟΤΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΓΑ....και το τρια το καλο χτυπαει ολα τα φυλλα.Εχουμε και τους μπαλλαντερ ,του ανω του τρια οποταν ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ.Χαμενος με το τρια η χαμενος απο μπαλλαντερ?ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΑΒΒΑΤΗΣ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ .
Δεκα σεναρια μουκαμε,και συμπερασμα πως θα παιξουμε το ρωμαικο μπιλιαρδο ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΔΕ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΩΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΟ, ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ, ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ.... Η θεωρια των παιγνιων , πηρε νομπελ, σκεφθειτε ποσο δυσκολο ειναι.Δεν τους δειξανε, τη θεωρια του ρωμαικου εκλογικου νομου, να πανε για Νομπελ ,ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΡΩΜΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Καραγκιόζ Μπερντές

2 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Δεν καθαριζει μονομιας Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ποθανε ,ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ δεν υπαρχουνε, οτι και να σας λενε.Γιαυτο μην απογοητευτειτε τη Δευτερα.ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ.Ο ηρωας εισαστε σεις ,που σιγα σιγα θα ξεσκατωσετε.ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Αρχιστε απ τη δικη σας αυλη, με τα τεκνα σας να μαθαινουνε,βοηθατε και τη γρια διπλα,τον γειτονα τον ανημπορο,μετα την πλατεια ,το γηπεδο ,και αφηστε τελευταιο το ΣΕΡΑΙ.Εκει εχει πολλη δουλεια και θελει πολλα χερια να καθαρισει.ΑΜΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΣΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝΕ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥΝΕ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΠΑΤΗΣΑΝΕ ΠΑΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΝΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ.Δεν εχει κοματα στο καθαρισμα,εχει να στρωθεις και συ και να μην κοιτας πως θα αποφυγεις την αγγαρεια ,να τη κανει ο διπλανος ,απ ταλλο κομα,την αλλη φαρα, την αλλη γειτονια.
Παρτο αποφαση ραγια.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠ ΟΥΛΟΥΣ.
Ο ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΙΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΤΣΙ.
Ετσι σου λεγανε ,οι πιο ξυπνιοι απο σενα,ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ . ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ.ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ τρωνε και καμποσοι, ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ,διοριζονται και καμποσοι,ανηγουνε και πρακτορεια ,τα δινουνε πεσκεσι,κυκλοφορει το χρημα ,ΓΙΑΤΙΣ? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ.Το μονο σιγουρο ,αυτο που δεν νομιζει αλλα ΕΙΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ.
Κουταλια απ τη σουπα ΤΗ ΡΩΜΑΙΙΚΗ ειναι οι αρχονταιοι.Απο την ιδια κατσαρολα βγαινει,την ρωμαικη ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ.ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑ Η ΣΟΥΠΑ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.
Σεις την φτιαχνετε τη σουπα, ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ,βρες τε τα στο αλατοπιπερο,γιατι ερχεται ο αλλος ,λεει χαλια η σουπα,πεταει τη μιση,μπας και την διορθωσει ,μετα την πεταει ολοκληρη και βαζει και αλυσσιβα στην κατσαρολα ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝΑ ΚΑΘΑΡΗ .ΣΑΝ ΔΕΚΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΩΜΑΙΙΚΗ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΞΟΥΣΙΟΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΟΣΥΣΤΗΜΑ ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΕΡΑΙ.Βοηθατε συντεκνοι να μεγαλωσει η κατραπακια , να χτυπησουνε κατακουτελα, να παθουνε μεγαλη ζημια η και αναπηρια,να φοβηθουνε και οι ρεστοι,οι πιο πισω απ τσι δυο,που παιζανε τον τυφλοκουφο τοσα χρονια ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝΕ ΣΑΝΙΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΝ ξεμπλεξουμε,απ τσι πρωτους με την ανηκεστο βλαβη ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΛΟΙΠΟΥΣ,και μπουνε και καινουργιοι,μπορει να δουμε το αλλοιωτικο ρωμαιικο.Το χαμενο ρωμαιικο φιλοτιμο ,το να εχεις τσιπα ,να λες τα συκα συκα ,και να μην απλωνεις χερι.ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ?