Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το ότι δεν πάμε καλά είναι δεδομένο!

Απορώ με κάποιους ανθρώπους πως έχουν τα μούτρα και μας παρουσιάζονται σαν σωτήρες ή ακόμη χειρότερο να μας υποδεικνύουν και πως θα βγούμε απο τη κρίση.

Ποιοί ;
Αυτοί που με το ένα ή άλλο πρόσχημα καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα και τώρα πάλι επενδύοντας στη νίκη της ΝΔ βγαίνουν σιγά-σιγά σαν τα σαλιγκάρια, έρποντας γλύφοντας και με τα κερατά τους....,

Μαυρίστε τους και ξεσκίστε τους.

Όποιος έρχεται και σας ζητάει να τον ψηφίσετε εσείς με τη σειρά σας να του ζητάτε να σας πει ..όχι μόνο που σπούδασε , αλλά και που δούλεψε.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά την ΝΔ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς της έδωσε το χειρότερο χτύπημα τοποθετώντας ως υποψήφιο τον κολλητό του κ. Συμπιλίδη με το γνωστό παρελθόν...
Επίσης παρατηρώ ότι στην δ/νση:
http://rafinapikermistage.blogspot.com/2012/04/blog-post_1494.html
διαφημίζετε η κα Μαρτίνου χωρίς να επιτρέπονται αρνητικά ή θετικά σχόλια. Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πλέον γνωστό τοις πάσοι πως τα δύο αυτά κόμματα που εναλλάχθηκαν στους κυβερνητικούς θώκους τα τελευταία 40 χρόνια έχουν καταληστέψει το Κράτος, έχουν φέρει τη χώρα στη δεινή θέση που είναι σήμερα και κυρίως ζητούν τη λαϊκή εντολή προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο τους αυτό, υπακούοντας σε ένα ηλίθιο οικονομικό σχέδιο δοσμένο από το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους.
Έχουμε θεωρώ την υποχρέωση, να δώσουμε σ' αυτούς τους κυρίους την απάντηση που έπρεπε να τους δίναμε εδώ και πολλά χρόνια αν δεν είχαμε ζαλιστεί από τη λάμψη του εύκολου (αλλά δανεικού και βρώμικου) χρήματος, από τους διορισμούς, τα ρουσφέτια, το βόλεμα και τη ρεμούλα στα οποία επιδοθήκαμε σαν γνήσια ερίφια υπακούοντας τον πολιτικό μας τσοπάνη.
Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Οφείλουμε να αλλάξουμε τον ρου της νεώτερης ιστορίας μας ΤΩΡΑ.
Απορώ όμως, πως νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα έπρεπε κανονικά να ηγούνται προοδευτικών και ρηξικέλευθων κινήσεων, συσστρατεύονται με κόμματα τα οποία αποτελούν πλέον ντροπή και όνειδος για τη χώρα μας.
Ποια η ελπίδα μας, όταν νέοι άνθρωποι εμπιστεύονται αυτούς που θα τους βυθίσουν ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση και τη μιζέρια;
Τόσο πολύ υποχρέωση τους έχουν;
Τόσο πολύ βολεμένοι είναι; Μήπως ακόμα πιστεύουν σε υποσχέσεις;
Ή μήπως τελικά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το "γυρίσουμε" και πρέπει να περιμένουμε κάποιες επόμενες γενεές, οι οποίες απηυδισμένες από την ανικανότητα και την ηλιθιότητα των προγόνων τους θα σηκώσουν ανάστημα και θα απαιτήσουν το δικαίωμα στην ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια;


ΣΑΡΑΣΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είναι βολεμένοι, ούτε να τους έχουν ανάγκη. Απλά να πρόκειται για... αδράνεια.
Ο κ. Σαμαράς ευτυχώς δεν άντεξε την πίεση των ανώνυμων ή επώνυμων υποστηρικτών του κόμματος και αναγκάσθηκε μέσα σε 24 ώρες να κάνει στροφή 180 μοιρών. Με την τελευταία του κίνηση ελάττωσε περισσότερο το χρόνο παραμονής του στην προεδρία του κόμματος νομίζω.
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Τοτενες που παλευε με την ψηλη ο αντωνακης,πηγα και γω τσαμπα ητανε και ψηφισα Αντωνακη.ΓΙΑΤΙΣ, ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ?Γιατις συντεκνοι, ημουνα σιγουρος οτι αμα βγει του λογου του ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Και για το παιδοπουλο ημουνα σιγουρος οτι τα ιδια θα κανει, και το ψηφισα και τουτο.Βαρα αφεντη,θα ιδρωσεις θα κρυωσεις θα παθεις πνευμονια και παει καλλια σου.Ενω ο καραγκιοζος ,που κρυωνει και ιδρωνει καθε μερα ,με βροχη και με κρυο δεν παθαινει τιποτις και ψηφιζει κιολας. τους τρωει ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.ΕΝΑΝ ΤΡΩΣ, ΔΕΚΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.Αντε να φας τωρα ολοκληρο νεροβουβαλο,δεκα παιδοπουλα μοναχος του, τα τρωει. θα βαλω σημαδι αλλονε,που δεν προλαβα να τον ψηφισω για αρχηγο, τον παπουτσωμενο ας πουμε....που μου γλυτωσε.