Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δημιουργία ξανά!

Η πλειονότητα των Ελλήνων δεν συμμετείχε στο αλισβερίσι, δεν έπαιρνε χρήματα από τη διοίκηση μίας δημόσιας επιχείρησης κεκαλυμμένα με το μανδύα της επιχορήγησης δήθεν συνδικαλιστικών σκοπών για να κάνει ταξίδια αναψυχής στη Ρωσία, δεν λάμβανε μισθούς από δύο ή/και περισσότερες πολλές φορές δημοτικές επιχειρήσεις, δεν φούσκωνε τους λογαριασμούς off-shore εταιρειών με κρυφές φιλικές επιχορηγήσεις στρατηγικών συμμάχων του κόμματος.

Επομένως, η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν συμμετείχαμε σε αυτό το καλλιγούλειο γεύμα που είχαν στρώσει όλοι αυτοί οι επιτήδειοι που ευαγγελίζονται σήμερα τη σωτηρία της χώρας ενώ οι ίδιοι την οδήγησαν μεθοδικά στον γκρεμό μέσω του στραγγαλισμού κάθε ελεύθερης σκέψης και κάθε υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αφού λοιπόν δεν τα φάγαμε μαζί γιατί πρέπει να βυθιστούμε αγκιστρωμένοι στα βαρίδια όλων αυτών που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να ευελπιστούν ότι ωσάν φελλοί θα επιπλεύσουν όταν εμείς θα πνιγόμαστε.
Πρέπει λοιπόν να απελευθερωθούμε από τους δήθεν σωτήρες μας, να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, να εργαστούμε για να ανακτήσουμε την προσωπική πάνω από όλα υπερηφάνεια μας που είναι αλληλένδετη και αλληλεξάρτητη με την εθνική μας ταυτότητα, αυτή την εθνική ταυτότητα που θέλουν να καταστήσουν συνώνυμο του δήθεν τεμπέλη και ακαμάτη και τελικώς διεθνή περίγελο. Ας εργαστούμε ώστε οι νέοι μας να ξενιτεύονται με όραμα να κατακτήσουν με την εργατικότητα και το δαιμόνιό τους τις ξένες αγορές εργασίας και όχι ως αθρόοι μετανάστες και ευρωπαίοι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ας υψώσουμε την φωνή μας ώστε να έχουμε την αυτονόητη σε άλλα κράτη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως οι βασικές οδικές συγκοινωνίες για να μπορούμε να φτάνουμε ασφαλείς στο προορισμό μας και ένα δίκτυο μεταφορών που να εξασφαλίζει την έγκαιρη προσέλευσή μας στην δουλειά κάθε πρωί, υπηρεσίες που σήμερα πληρώνουμε ακριβά χωρίς αντίκρισμα. Ας συλλογιστούμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αν ενωθούμε πρώτα τη γειτονιά μας, την Ανατολική Αττική κι έπειτα την χώρα μας. Όλοι εμείς που νιώθαμε ότι δεν ανήκουμε στο σύστημα απείχαμε από αυτό θεωρώντας πως η βουβή δύναμη της σιωπής μας είτε εκφρασμένη ως αποχή από τις εκλογές είτε ως λευκή ψήφος θα γινόταν αντιληπτή, πρέπει να υψώσουμε φωνή όχι μόνο για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας αλλά για να απαιτήσουμε έμπρακτα τη δημιουργική αναγέννηση.
Συντονιστής Ανατολικής Αττικής
Σουλτάτης Σωκράτης
Email: sokratisoultatis@yahoo.gr

Υποψήφιοι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής
Σκληρού Αικατερίνη του Θεοφάνη
Δεληκούρας Γεώργιος του Δημητρίου
Φάντης Ιωάννης του Γεωργίου
Παπανίκος Στέφανος του Γεωργίου
Κοτρώτσος Σεραφείμ του Αθανασίου
Ματσινόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Μαλικώτση Στυλιάνη-Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου
Καρώνη Μαριλύν του Ηλία
Μωράκη Ιωάννα του Λεωνίδα
Μάνου Αλεξάνδρα του Ορφέα-Γεωργίου

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

τετοια θελω.Ουτε αρχηγηλικι ,ουτε να ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ,

ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.
Απο ανθρωπους που μαλλον , εχουνε δουλεψει και θελουνε να πανε ....ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
Ουτε ανεξαρτησιες,δημοκρατιες,συμμαχιες ,και ουλα κεινα ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΦΤΗΛΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ,αναθεμα το 3%,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙ ΒΟΗΘΑΕΙ.Γιαυτο το βαλανε,καταλαβατε συντεκνοι ποιους δεν θελουνε?ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΘΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΡΙΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΝΟΥΣ, ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ.