Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δώστε χώρο για την προεκλογική προβολή των κομμάτων στο Πλατύ Χωράφι!

Με μοναδικό θέμα τη «Λήψη απόφασης περί καθορισμού του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται απο το Δημοτικό Συμβούλιο στα πολιτικά κόμματα η σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προβολή τους κατά τη προεκλογική περίοο των Βουλευτιικών Εκλογών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 π.δ 26/2002 (ΦΕΚ 57Α)»  συνεδριάζει τη Τρίτη 24 Απριλίου στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου.

Γιατί ο απλός λαός όταν καταλαμβάνει ένα πεζοδρόμιο για να βάλει τη πραμάτεια του και να βγάλει τα προς το ζείν πρέπει να καταβάλλει αντίτιμο στο Δήμο σε αντίθεση με τα κόμματα που ενώ παίρνουν επιχορήγηση - την ώρα που εμείς δεν έχουμε να φάμε - παίρνουν δωρεάν κοινόχρηστο χώρο για την προεκλογική τους προβολή; 

Ας πάρουν μια γενναία απόφαση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ραφήνας-Πικερμίου και προκειμένου να τηρηθεί και ο Νόμος ας παραχωρήσουν στα κόμματα κοινόχρηστο χώρο για τη προβολή τους στο...Πλατύ Χωράφι.

Κυριάκος Μαϊόπουλος

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Απαπα,συντεκνε,ειπαμε,την μεγαλη σκατιερα ενταξει,αλλα πολλα μικρα σκατα, ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ,εγω στη ΜΟΥΡΗ μου δεν τα θελω,οτε για 40 μερες πριν τα σαρανταμερα, που θα γινει το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.Τα κοματα ειναι απο το κοβω.ΚΟΨΕ ΣΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ.Κανε το εγω εμεις,μελη, στελεχη ,παρατρεχαμενοι, κουμπαροι,συγγενολογια,πισωκολητοι,γκομενες ,γκομενοι ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Το τιποτις το συνηθιζεις, τη μουρη τους δεν την συνηθιζεις παναθεμα τους.Να τσι δωσουνε το σεραι, να κλεινουνται κει μεσα,να ξεχαρμανιαζουνε και να γλυτωσουμε και το σαλιο μας που θα παει τσαμπα.