Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Το λοιπον συντεκνοι ,επειδης το να πας στην Αιγινα,και το αν και ποτε θα γυρισεις, ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ,που πιανουνε ομηρους πολλους φτωχους,αντις λιγους πλουσιους,την εκανα,κατα τους αλλους διστυχισμενους.
Εκει κατα Βασκια,που μας λενε τι δυσκολα περνανε και τουτοι.Αν ειναι ετσι η Βασκεζικη φτωχεια,να παω μεταναστης, οπως ερχονται οι Μπαγλαντεζοι εδω,συντεκνοι.Κλειστο μαγαζι δεν ειδα,ζητιανο δεν ειδα,αστεγο δεν ειδα,μεταναστη ,πουτανα ,πρεζακια δεν ειδα.Τσιγαρο ,μεσα ,δεν ειδα.Σκουπιδι ,γοπα πουθενα συντεκνοι,καπου 800 χιλιομετρα ακτη συντεκνοι ,οσο να πας απο την μια ακρη στην αλλη του ρωμαιικου.Ουτε ατυχημα ειδα,παρ ολο που βρεχει του σκοτωμου.Οι βοσκοι βγαζουνε φλας,προσπερνανε ,ξαναπανε στη λωριδα τους αμεσως, παλι φλας,οι δε Νταλικιερηδες,πρινγκιπες της Αστουριας και της Κανταβριας μαζι.
Δρομοι ,ανισοπεδες,γιοφυρια,καθε 4-5 χιλιομετρα ποταμι,τουνελ ,λιμανια,φουγαρα, προβατα και γελαδια βλεπεις, που βοσκανε μοναχα τους. Οποιος δουλευει σε καμμια τρυπα,στο δρομο, δουλευει ολομοναχος,χωρις παρεα αλλους καμμια δεκαρια,να κανουνε χαζι.Και στις καφετεριες,νεκρα το πρωι ,μεχρι το μεσημερι.Και οι ψαραγορες,ψαρι να δουν τα ματια σας.Τι τρωνε,ευρωπουλα τρωνε τα ρωμαιικα ψαρια και κανουνε τρεις φορες απανου?Και να δεις φιλε μου οι βοσκοι,εκει που το Μιλιπαω,ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ τουριστας,φωναξανε τον Αμερικανο και του δωσανε χωρο πολυ, πανω στο ποταμι,και τον αφησανε και εκανε την τρελλα του και δεν τον κυνηγαε κανενας Τατουλειος.ΚΑΙ ΕΦΚΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Ερχονται ομως μιλιουνια να το δουνε,και εχει κιαλλα Καλατραβικα, που ειναι ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, και πλερωνουνε να τα δουνε,ενω εμεις τα πληρωσαμε και τα κρυβουμε και απ τσι δικους μας και τα κραταμε θεοκλειστα. Και κοβουνε μονεδα οι βοσκοι ,απ αυτη που χανει το ρωμαιικο τσιφλικι,που απεργει μονα ζυγα και ΟΥΛΕΣ ΤΣΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ.Αυτα ειναι συντεκνοι τα καραγκιοζιλικια των βοσκων ,και αυτα που σας λενε, ειναι παραμυθια ρωμαικα ,σαν αυτα που τα λενε .....ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΕΩΝ....και δεν σας λενε το απλουστατο.Γιατι ναρθει ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ?Ο καπιταλας θελει δρομο ,λιμανι,παραγωγη,δουλεια,και ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ.Και αν δεν μας γουσταρει δεν ερχεται,ΠΑΕΙ ΒΑΣΚΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ?Οι βοσκοι δεν βοσκανε πια κουτοχορτο,τρωνε ψαρι που αυγαταινει το μυαλο και το κουτοχορτο το αφησανε να το σερβιρουνε οι Ρωμιοι ο ενας στον αλλο.Αντενες τωρα, να ψηφισετε αυτους που θα σας σωσουνε απ τσι κακους,και θαρθουνε οι καλοι ,που ητανες κρυμμενοι,και θα τρωτε πιλαφια μουσουλμανικα,σε ρωμαικους παραδεισους και αλλα παραμυθια ρωμαικα.Γιατις ο ρωμιος σαν πονηρη αλεπου που θαρει οτι ειναι ,οτι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΡΩΜΑΙΙΚΑ ....ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ......

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.