Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

Γιατι θωρειτε οτι γινονται εκλογες συντεκνοι?Γιατις σας πεθυμησανε και σας υπολογιζουνε και θελουνε τη γνωμη σας?
ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ.
Φοβηθηκανε την τσαντηλα σας και θελουνε ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΤΙΣΗ.ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ.
Θα παει σου λεει στη καλπη ο ραγιας,μουτζωνοντας ,θα ριξει το χαρτι και θα ανακουφισθει, οπως μετα απο ενα καλο χε....Και συ ανακουφιζεσαι και ο αλλος γλυτωνει το επομενο γιαουρτι το καλοκαιρινο.Γιατι σου λεει, καινουργιος ειμαι, τι να κανω ,αυτα βρηκα,κλπ κλπ,κανε υπομονη .....
Γιατις ουλοι αυτοι οι μπαγαποντηδες, σε ξερουνε καλυτερα απ οτι ξερεις συ ,τον εαυτο σου, ετσι τσαντισμενος οπουσαι.Πας να τιμωρησεις τον τελευταιο ψευτη, τον τελευταιο κλεφτη, γιατις αυτον θυμασαι και τον εχεις ακομα μπροστα σου.ενω τον προηγουμενο τον ξεχασες και ΘΑΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΣ.ΛΑΞ ΕΠΑΛΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Και σου βγαζουνε και το μπαμπουλα,αμα δε βγει ενας απ τους δυο θα εχουμε ....ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.ΣΩΠΑΤΕ ΩΡΕ,ΔΗΛΑΔΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ..ΠΡΙΝ? ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ,ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ,ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ και μου θελετε να την συνεχισετε κιολας.Ο λυκος δεν αλλαζει συντεκνοι και το ξερουτε.Το χαρτι στη καλπη πεφτει με το μυαλο και οχι με την κοιλια.
ΓΙΑΤΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕΝΕΣ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΕΙΤΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΩΜΕΝΗ ...ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ.

ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .ΤΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΣΤΑ.ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝ ΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.Γιατις, αμα παραγουνε σφραγιδες και λαδωματα,δεν θελω αλλους να τους πλερωνω ΔΙΠΛΑ.ΜΙΑ ΤΟ ΜΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ.Ουτε ΔΕΗτες ουτε ΕΠΕτες,ουτε ΔΕΚΟ ΤΕΣ ουτεΕΣΥ τες,ουτε ΟΣΕ τες,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ.Να τα δωστε τσι καπιταλιστες ,σαν τη ολυμπιακη ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝΕ ΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΜΙΣΤΑ.Αφου μια χαρα περνανε οι τσι ολυμπιακης και δεν απεργησανε ουτε μια φορα, με τον καπιταλα ΠΟΥ ΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΕ.
Και ζησαν αυτοι καλα και μεις υσυχασαμε απο δαυτους, καθε χριστουγεννα και πασχα απεργια,που τωρα πηρανε σειρα τα παπορια...ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΣΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΑ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ .ΔΩΚΑΜΕΝ ΔΩΚΑΜΕΝ ΣΕ ΟΥΛΟΥΣ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑΛΛΟΥΝΟΥ,ο εργατης του αγροτη και ο αγροτης του εργατη,
και ουλοι τα ματια ολουνωνε.δωστε τα ,μπας και πλακωθουνε οι καπιταλες, ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ,αναμεταξυ τους και γλυτωσουμε εμεις.

Καραγκιόζ Μπερντές

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ποιος το πε συντεκνοι?
Οποιος το ξευρει, ξερει ιστορια,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, γιατι απεργουνε ,ποιοι απεργουνε ,ΠΟΤΕ απεργουνε ,ποιοι με ποιους, απεργουνε ανταμα.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΟΝΙΑ, ΨΑΞΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΠΡΑ Η ΤΑ ΓΡΟΣΣΙΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΟΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ,ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΑΠΕΡΓΟΥΝΕ .ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ...ΜΠΟΥΚΑΛΑ.