Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η πρώτη αντίδραση μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης...

Σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και συμπολίτης μας Γεράσιμος Βουδούρης συνοδευόμενος απο τη Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου κ. Οικονόμου επισκέφθηκε το Παιδοψυχιατρικό Νοσσοκομείο στη Ραφήνα προκειμένου να ενημερώσει το Προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου ιατρών Αν. Αττικής για τις επερχόμενες αλλαγές.
Στο http://www.rpn.gr θα αναρτηθούν σε video οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βουδούρη , αλλά πριν ακόμη αναρτηθούν οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ ήδη έχουμε τις πρώτες "ανώνυμες" αντιδράσεις


1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

καλα βρε συντεκνε,ντοπιους Πασοκους δεν εχει το φαραωνισταν?Ποιοι ψηφιζανε τοσα χρονια,ποιοι παιρνανε δουλειες,οι γειτονες μπαλινεζοι?Δηλαδης εκειο που θες να πεις ειναι οτι ,και ψηφιζανε και τους ριξανε,ΔΙΠΛΟΒΛΑΚΕΣ δηλαδης ,οι φαραωνιστας?ΕΓΩ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ,ΓΙΑ ΜΟΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕς ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ,αν εσυ τους βλεπεις διπλους,ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΣ ΤΟ ΚΑΡΟ.