Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Και χορευαν οι διαβολοι στου ραγια το περιβολι.

Πριν ψοφησετε ντιπ κατα ντιπ,θυμηθειτε πως την πατησανε οι Ιταλιανοι.
Τοτενες που πιασανε τα λαμογια τσι πολιτικους και κανανε ΚΑΘΑΡΣΗ.Τοτενες που βαλανε το divino ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ και κυνηγαγανε τον αρχισοσιαλα Κραχτη, που την κοπανησε κατα Κανταφι μερια.
Πηγανε λεει οι καινουργιοι στη βουλη και δεν ηξευρε κανεις το διπλανο του,και χαιροτανε οι Ιταλιανοι ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.
Και τι ανακαλυψανε ,σας ρωταω συντεκνοι? 
Οτι ειχανε βαλει καβαλλα τον καβαλλιερε αρχιμαφιοζο.Και αφου γινανε ρεντικολο,τον ξωπεταξε η νταντα,αφου δεν κοταγανε μοναχοι τους να τα βαλουνε με τη μαφια.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΕΛΑΣΤΟ,αφου μοναχοι τους τα θαλασσωσανε και δαυτοι.Για τουτο προσεχετε ωρε.,Μην δω καμμενους και τσουρουφλισμενους απο χρονια πολλα,να ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΣΑΣ.
ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
ΕΚΛΟΓΟΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ,γιαυτο προσεχτε και κυριως θυμηθειτε...ο λυκος και αν εγερασε.....ΛΥΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, που μικρα μοιαζουνε με κοματοσκυλακια,μην τα παρτε σπιτι σας,θα μεγαλωσουνε και θα δειτε οτι ειναι λυκοι απο λυκου γεννα.

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΘΑ ΜΕ ΖΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ
Ο ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.
ΘΕΛΕΙ ,ΛΕΕΙ, ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.
Σας ρωταω αδερφια,μπας και δε θυμαμαι καλα.Ισχυρη, δεν ειχαμαν δυο χρονια πριν, που εγινε ανισχυρη?Πιο πριν δεν ειχαμε τον ισχυρο και καταλληλοτερο Κωστακη, που τον εφαγε ο πανισχυρος γιωργακης, που θελει να τον φαει ο συμφοιτητης Αντωνακης,που τουφαε τη γκομενα την αμερικανα και απο τοτενες του το κραταει αμανατι?Ουλοι πανισχυροι δεν ητανε?
ΜΟΝΑΧΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΣ, δεν ητανε πανισχυρος και γιαυτο τον εφαε τοτε ο Αντωνακης,που εφαε μετα και την πανισχυρη κορη ,και τον ανεψιο και παει λεγοντας?ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ το κανατε το ρωμαιικο τσιφλικι η ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ,ΜΕ ΤΣΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ,ΟΥΛΟΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΕΙΡΑ ,ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ. Ειδατε τι κανουνε ταμερικανικα συστηματα, που δεν τα βαρανε απο μικρα, για να μην κανουνε ψυχικο τραυμα. ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝΕ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ.