Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας "H Δημοκρατία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μεγάλων κομμάτων."

3 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Τοπε ο καραγκιοζος ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ.Το συφοριασμενο 3% ειναι το κλειδι.Τωρα τι να σου πω,καλα τα κρενεις,ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ . Αμα τα λεει ο καραγκιοζος, ειναι καραγκιοζιλικια,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ,και ξερεις ,πολλα σπουργιτια ,ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΤΣΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΤΣΑ,κανουνε μια μεγαλη κουτσουλια,ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΟΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ.Βαλε ενα χερακι,να φυγουνε τα πετουμενα ,που τρωνε το σπορο και δεν φυτρωνει ΤΙΠΟΤΙΣ.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΑ,για 20 χρονια, που ξυπνησανε ,ετσι ξαφνικα και ειδανε οτι δεν πουλαει το εμπορευμα και κανανε ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ . Οτι λαχει πουλανε, μεχρι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ,ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.Κατακαμμενη Ελλαδιτσα ,τι σουμελε να παθεις, με τσι γυπες, που κανουν και μεγαλη ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ,βρωμισανε το κοσμο ουλο.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός και μόνο που δίνεται η ευκαιρία έστω και μέσω των blogs να αναδειχθούν νέες φωνές, νέα πρόσωπα, νέες θέσεις και προτάσεις, είναι ελπίδα για τον τόπο.
Οι "θεατρικές" κονταρομαχίες ανάμεσα στα δύο πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα και η θλιβερή εκ του ασφαλούς κριτική της Αριστεράς, αποτελούν πλέον παρελθόν στις συνειδήσεις των περισσοτέρων.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (ο Πρόεδρος του οποίου είναι και κάτοικος Ραφήνας) είναι ένας πολιτικός σχηματισμός που ξεκίνησε από πρωτοβουλία πολιτών και όχι πολιτικών. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός της σταθερής θέσης του για ΜΗ συνεργασία με τους υφιστάμενους πολιτικούς του Κοινοβουλίου και τα κόμματα τους, οι οποίοι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ διεκδικούν μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας, όπως επίσης είναι αξιοσημείωτη και η πάγια θέση του για καταλογισμό και απόδοση ευθυνών σε όλους τους υπεύθυνους για την οικονομική, εθνική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας.
Αν τις θέσεις του κ. Αλικάκου τις εξέφραζε ένας από τους 2-3 πολιτικούς αρχηγούς που τους παρέχεται αφειδώς ο τηλεοπτικός χρόνος, θα είχε λύσει προ πολλού το πρόβλημα της αυτοδυναμίας του κόμματος του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ο κόσμος χρειάζεται πλέον απλές και καθαρές κουβέντες. Τα προβλήματα είναι πολλά, καθημερινά και έχει εξαντληθεί η υπομονή και η ανοχή όλων.
Στις εκλογές αυτές ο κόσμος καλείται να αποφασίσει αν θα εμπιστευθεί ξανά αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας μας, ή θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε νέους πολιτικούς σχηματισμούς.
Το δίλημμα είναι μεγάλο διότι ο δικομματισμός έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά του δεκαετίες τώρα. Οι εικόνες του «Εθνάρχη» Καραμανλή ή του «Ανδρέα», οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των περασμένων δεκαετιών, οι ιαχές των (προδομένων σήμερα) οπαδών των δύο αυτών κομμάτων, έχουν χαράξει τις μνήμες και την καρδιά του κόσμου.
Αυτός ο κόσμος καλείται να διαγράψει αυτό το παρελθόν και να χαράξει το μέλλον. Θέλει μεγάλη γενναιότητα. Θέλει αποφασιστικότητα. Θέλει τόλμη.
Αυτή την τόλμη φοβούνται οι ισχυροί της Ευρώπης και μέσω των αντιπροσώπων τους στην Ελλάδα (τους ηγέτες της συγκυβέρνησης) προσπαθούν να κάμψουν το ηθικό και την ψυχολογία του κόσμου, να τους φοβίσουν και την τελευταία στιγμή να τους οδηγήσουν σαν τα φοβισμένα πρόβατα στην «ασφαλή» φωλιά του λύκου.
Συγχαρητήρια στο blog για την προβολή ενός μικρού κόμματος και των θέσεων του. Το γεγονός και μόνο που ο Πρόεδρος του είναι κάτοικος της πόλης μας, προσθέτει ακόμα ένα λόγο για την προβολή του.
Ζητούμενο είναι να προβληθούν και όποια άλλα κόμματα έχουν σαφείς θέσεις ούτως ώστε να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους αυτές με τον κόσμο κι έτσι να διαμορφωθεί μια νέα πολιτική νοοτροπία στην πολιτική ζωή της χώρας μας, πιο υπεύθυνη, πιο σοβαρή, πιο δημοκρατική.
ΣΑΡΑΣΤΡΟ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

να βαλεις αρχιμπλογκιστα και τον αλλο μικρο.Της δημιουργιας ΞΑΝΑ , οπουχει ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.Μας χρειαζεται ωρε και λιγο απο Αριστοφανη,ολο ΕΥΡΙΠΙΔΗ ...θα παθουμε καταθλιψη. το ρεζιλεμα της σατυρας, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Αμα τον γελοιοποιησεις τον αλλο παει ...την πατησε.Ο ραγιας δεν το σηκωνει να ρεζιλευτει ο αρχηγος του,οσο τον βριζεις τοσο στηλωνει τα ποδαρια.ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΩΡΕ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΡΩΜΑΙΚΟ, 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ.