Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΠΟΥΚΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ

Kαντε υπομονη συντεκνοι.
Του χρονου το Πασχα, θα πηγαινετε Αιγινα με ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.
Γιατις ,αμα το βουλιαξουνε το Ρωμαικο καραβι ,οι εφοπλισταδες δεν κολωνουνε.Το φουνταρουνε το ελληνικο δικαιο και το κανουνε φιλιππινεζικο.
Μεχρι τοτενες, αφου δεν εχει παπορο και δεν εχει και λεφορειο.(ουλοι τωρα απεργηστε)εχει ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ.Βαλτε μπροστα τον ΔΕΗτη αρχιμπουκαδορο,και βουρ για Παριτζι.Κατασκηνωστε μπροστα στο Λουβρο,οπως κανουνε εδω στο Αρχαιολογικο,ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ.
Τι θα παθουτε νομιζετε?
Η θα σας βαλουνε σε στρατοπαιδο,κανα δυο μερες και θα σας γυρισουν πισω τσαμπα η,θα σας δουνε σαν ΣΕΓΚΕΝεις,και μεχρι να βρουνε ελληνικη κυβερνηση να συννενοηθουνε,θα δειτε το Παρισι τσαμπα.Γρηγορα ομως γιατις θα μας πεταξουνε απο τη ΣΕΓΚΕΝεια.
γιαυτο μπουκα στα αεροπλανα και γρηγορα.

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΟΝΥΚΤΟΣ,ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΕΣ ΚΑΣΣΙΑΝΕΣ ,ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΨΑΛΛΟΥΝΕ ΤΑ 12 ΕΑΓΓΕΛΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΨΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ.
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ.
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΧΕΙ.ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΒΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΣ. ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΑΒΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ......ΕΝΑΝ... που απλως πιστευε οτι, τι αξια εχει το χρημα, αν δεν το επιδειξεις στους γειτονες,που σε ξερανε ξυπολυτο.ΤΣΟΥΚΑλια και ΜΑΝτεμια ΛΑΛανε, ΔΕσποταδες και ΠΑΠαδες , σφυριζουνε κλεφτικα ,,ΒΕλαζουνε ταρνια που πανε στη σφαγη ,με τον ΒΟΣκο,ΑΠΟΣΤΟλοι και ΚΟΥΛΟΥραδες, ξυπολυτοι και ΠΑΠΟΥΤΣωμενοι, ουλοι μαζι αλελουια , ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ,ΣΥΡΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ,ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ δεν μουβγαινε η ριμα.ΑΝΤΕΝΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και σε λογου σας,γιατι ανασταση δε βλεπω, φετος, για το ρωμαικο.ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΔΟΞΑΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΑΝΝΕΙ.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ .