Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τι είπε , ο άνθρωπος;

 Αφιερωμένο στη προεκλογική προβολή των κομμάτων

2 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

σχολιο
ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ

Βγηκε ο ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ο αμερικανος ο ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Φτασαμε να μας λενε οι καπιταλες, αυτα που λεγανε οι προγονοι και γραφανε, οι ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ,ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΙΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ για να τηρησει το νομο.Και στο ρωμαικο ,ο ενας δεν του γουσταρει ο νομος,γιατις ,δεν κανει του εργατη? δεν τον ακολουθω.Οαλλος δεν κανει του ταξιτζη?Δεν τον ακολουθω.ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ,ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ.Δεν με νοιαζει ο νομος.ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Και σας ρωταω συντεκνοι,ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ?Για να μην τον τηρουνε και αυτοι και ναχουνε δικαιολογια,ΕΣΕΝΑ για οσα κανουνε.
αλλα τα λεφτα τα παιρνουνε την επιδοτηση, εκει τον τηρουνε το νομο.ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.Και δεν ειδα καμμια αγωνιστικη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για τους χιλιαδες ρωμιους, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ .
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.Και μου λεει ο συντεκνος για ιστορια.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,βυθιζουνε, αντις να βοηθανε αυτο τον ερμο τοπο.Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ δεν ειναι οψιμος, εχει 300 χρονια ονομα,ΟΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ,που βλεπει μοναχα 50 χρονια.
και αμα θες και ΑΠΟΔΕΙΗ πααινε κατα τα κλειστα εργοστασια να τη λαβεις,απ τσι ιδιους.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ.Δεν εχει η ευρωπη τετοιους συντροφους και τσαμπα ψαχνει στη ....ΣΛΟΒΑΚΙΑ.ΚΑΤΑ ΑΣΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΠΕ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ,γιατι αλλο ρωμαικο ασκερι δεν βρισκεις.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΠ ΤΗ ΜΥΛΩΝΟΥ.

Κανενας δεν κοταει να πει,θα τηρουμε το νομο.ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΑ ,ΨΩΝΙΟ,ΟΙ ....ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΟΛΟΓΟΙ.Ο νομο που δε βολευει την ψηφο ειναι καπιταλιστικος,φασιστικος,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ.
ΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΟΥΛΟΙ ΛΕΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΑΝ ΜΕΣΑ.
ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΣΑΝΕ,ΝΑ ΣΑς ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ,παλι θα γεμιστε κουτσουλιες.Αυτοι δεν ερχονται να καθαρισουνε,ηρθανε να δουνε τινος η κουτσουλια ειναι μεγαλυτερη,και τι τυπου κουτσουλια ειναι.ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ να γινεται με εξεταστικες,ανακριτικες και δε συμμαζευεται.
ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ,ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ .ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΞΩ Η ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑ,ΑΠ ΤΣΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΒΡΟΥΒΕΣ ,ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΕΣΑΣ.ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ .ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ