Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

My name is Spyros and I am a MALAKAS! (HELLENE??)

2 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Iam ΡΩΜΙΟΣ.

ΑΠΟ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ,ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ,Φραντσεζοι,Γενοβεζοι Βενετσιανοι και Καταλανοι.Εγω με ελεγα ρωμιο ,γονο Ρωμαιων και σεις οι γραμματιζουμενοι με βγαλατε βυζαντινο.ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,με παραδωσατε στον οθωμανο που τον ονομασατε τουρκο.Και ηρθανε και περασανε ,απο πανου μου,Ουγγροι κουμανοι και Αρβανιτες τσαμηδες και μπεκιαρηδες,και αιγυπτιοι,και βουλγαροι και Ιταλιανοι ,σε βουνα και σε νησους.
ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΠΟΥ ΤΟΠΕ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ,ΔΕ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΤΗΚΕ.Και τσι ρωμαιους τσι εφερε βολτα και τσι φραγκους και τσι αρβανιτες και στο Αμερικα και στο Αουστραλια εστησε βιγλα ,οπως στησανε στη Σεσιλια και στην Μαρσειγ και στη Σιβιλλια ακομα οι αρχαιοι.
γιατις συντεκνοι
ουλα μαθες τα τα θωρει
κι ουλα τα πασπατευει
με παγαποντιες ρωμαικες
το κοσμο κυριευει
την Τροια με παγαποντια
ΕΠΗΡΕΝ Ο ΔΥΣΣΕΑΣ
ΕΤΟΥΤΗ ΕΙΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ.
για τουτο ειπε ο ποιητης
και εδωσε τη λυση
τη ρωμιοσυνη μην την κλαις
δεν προκειται ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ.
ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΓΙ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΩΡΕ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΩΜΑΙΙΚΗ.

I AM ALFA ROMEO ALFA ELLHNIKO.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα να δεις αδελφάκι μου που την έχουμε τη μ.... στο αίμα μας και τελευταία στιγμή θα πάμε με τρεμαμενο χερι να την ρίξουμε στον Αντωνάκη και στον Βαγγελάκη. Το πρόβλημα δεν είναι μονο οι παππούδες και οι γιαγιαδες. Ειμαστε τοσο φοβισμενος λαος που και ο οικογενειαρχης των 40 ετων που βλεπει οτι δε τη βγαζει με δαυτους και ο ανεργος των 25-30, θα υποκυψουν στο μπαραζ κινδυνολογιας και υποσχεσιολογιας της τελευταιας βδομαδας. Βλεπετε οι νεωτεροι δεν ξερουν αυτες τις αθλιες τακτικες των πολιτικων και οι παλαιοτεροι ή τις εχουν ξεχασει ή θελουν να τις ξεχασουν.
Τη Δευτερα 7 Μαιου ας ετοιμασουμε μια μουτζα. Το θεμα ειναι προς ποια πλευρα θα την εχουμε στραμμενη...