Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Έξω απο' δώ!

Έξω τα κόμματα από πλατείες και δρόμους. Η Δημοτική αρχή δεν νομιμοποιείται να παραχωρεί παρόμοιους χώρους. Αν θέλει ας τους δώσει το... πολιτιστικό κέντρο Ραφήνας (κάποιοι από αυτούς θα καταλάβουν).
Οι δρόμοι και οι πλατείες δεν μπορεί να παραδίδονται στα κόμματα ιδίως δωρεάν! Ανήκουν σε όλους τους πολίτες.
Κρατάτε την Ραφήνα καθαρή.
Πικερμιεύς

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ?
Οταν πλερωνουνε ,οποιον πλερωνουνε,απο που τα παιρνουνε?
απ τον προυπολογισμο ,δηλαδης απο μας παλι,τα μαζευουνε,και ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ,ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ.
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ Η ΨΗΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΚΟΙΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΝΑ .......ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ... ΑΠΟ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΣΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΗΡΕ.Καθαρη θαναι η ραφηνα, αμα δε βγαλει κανενα ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ.Η βρωμα των εκλογων καθαριζει ,η βρωμα αυτουνων που βρωμισανε τα παντα, ειναι ανεξιτηλη ,και θα κυνηγαει και τα γκονια μας.
ουτε εναν ωρε,ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ.
Που μου θυμηθηκανε, παλι προεκλογικα, τον ακατονομαστο που βυσσοδομουσε με τσι φυλλαδες και τα θαλασσοδανεια κοντα 30 χρονια.Αυτον με τα περγαμοτα,και τα χτηματα με τσι περγαμοτιες που περγαμουσε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,και τον διαβαζατε, τον προφητη της σοσιαλδεξιας τσεπαρας του.τον ξεχασαμε και αυτον και τον αλλο με τσι κασσετες, που ειχε στην κωλοτσεπη κατι εκκατομυριακια αδηλωτα και τον διαβαζετε ακομα ,ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΡΑΓΙΑ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ.Ολοκληρη αυτοκρατορια τυπου, ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΑΣΑΝΕ ΟΙ ΙΝΓΚΛΕΖΟΙ, που δεν πηρανε τσι εφημεριδες του ,για κατι κρυφακουσματα πουκανε,ψιλα πραματα, και σεις μου διαβαζετε ακομα σαλιαρηδες,και τσι συντηρειτε.