Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γιατί θα ψηφίσω Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.

Αγαπητοί μου φίλοι,
 Λίγο πριν από τις επερχόμενες εκλογές θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου.
Για τις πολύ δύσκολες μέρες που περνάμε καθημερινά και σαν άτομα, αλλά και σαν χώρα  πιστεύω ότι έχουμε όλοι καταλήξει στο συμπέρασμα για το τι φταίει και φτάσαμε στο χάλι που βρισκόμαστε . Και ενώ οι μέρες πλησιάζουν, τα «ταξίματα» και οι καταστροφολογίες δίνουν και παίρνουν και οι «επαγγελματίες» και οι αυτόκλητοι σωτήρες μας μυαλό δεν δείχνουν να βάζουν.

Η πατρίδα μας όμως τα έχει ξαναζήσει αυτά και κατάφερνε πάντα να σταθεί στα πόδια της. Γι΄ αυτό μη φοβάστε τίποτα, μην τους πιστεύετε και μην «τσιμπάτε» στα εκβιαστικά δήθεν «διλλήματα» από αυτούς που μας περνάνε για κάφρους και μας τάζουν πάλι «καθρεφτάκια». Τι άλλο δηλαδή πρέπει να μας κάνουν για να βάλουμε μυαλό;
Τέρμα να ψέματα! Τιμωρήστε τους ενόχους που θέλουν να μας «ξανασώσουν», που μέχρι χθες μας θεωρούσαν «δεδομένους», που μας καταλήστεψαν και θέλουν να αρπάξουν ότι έχει απομείνει και να το ξεπουλήσουν όσο-όσο και να συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν την Πατρίδα μας για την οποία οι πατεράδες μας έδωσαν το αίμα τους. Το κυριότερο όμως έγκλημα  που είναι ασυγχώρητο, είναι ότι προσπαθούν να στερήσουν από τα παιδιά μας σήμερα, (και από τα εγγόνια μας αύριο), την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Αν παρόλα αυτά κάποιοι επιμένουν να πάνε και ξαναψηφίσουν τους υπαίτιους της καταστροφής, (που έχουν το θράσος να λένε ότι θα μας….σώσουν), τότε θα πρέπει να καταταγούν σε μια από τις δύο κατηγορίες:  
α. Του «βολεμένου» (ή του προσδοκούντος «βόλεμα») και 
β. Του πνευματικώς καθυστερημένου ατόμου (ή ηλιθίου). Αυτοί λοιπόν ας διαλέξουν ποια κατηγορία τους ταιριάζει.
 Γι’ αυτό, όλοι πρέπει να  αναλογισθούμε τις ευθύνες μας και να πάμε να ψηφίσουμε. Η αποχή, το λευκό και το άκυρο βοηθούν, (με την βοήθεια του ληστρικού εκλογικού νόμου), μόνο τα αυτοαποκαλούμενα «μεγάλα» κόμματα και θα είμαστε με την αδιαφορία μας συνυπεύθυνοι για ότι χειρότερο συμβεί .
Σας προτείνω να ενισχύστε με την ψήφο σας τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) που είναι ένας νέος πολιτικός σχηματισμός με πατριωτικές αρχές , με νέο ύφος και ήθος που φιλοδοξεί να δώσει λύσεις σε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα της πατρίδας μας.. Αν έχετε ερωτήματα, μπείτε  στις ιστοσελίδες του (http://www.syndesmosee.gr/), δείτε το καταστατικό ή ή ελάτε σε επαφή με τους κατά τόπους υποψηφίους (υπάρχουν παραρτήματα  σε όλους τους Νομούς).  Μιλήστε σε όλους στους δικούς σας για τον ΣΕΕ.
Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια που πρέπει να υποστηριχθεί από όλους μας. Και αν σας ρωτήσει κάποιος ότι το ΣΕΕ είναι ένα πολύ μικρό κόμμα, τι ελπίδες έχει; Η απάντηση είναι ότι: Θα το δούμε αν και πόσο μικρό είναι σε λίγες μέρες, και στο κάτω-κάτω ας δούμε από πού ξεκινάμε γιατί στις 6 Μαϊου θα γίνει η αρχή. Με τη νοοτροπία της ηττοπάθειας δεν πρόκειται καμιά νέα δύναμη  να ανέβει και μια ζωή θα είμαστε υποχείρια των επαγγελματιών κλεφτών, προδοτών και απατεώνων!
Πριν πάμε λοιπόν και ψηφίσουμε, ας κοιτάξουμε τα παιδιά μας κατάματα και ας αναλογισθούμε το μέλλον τους.
Καλή λευτεριά και καλή πρωτομαγιά.
Σ.M

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011 και παρότι μετρά 5 μήνες ζωής έχει συσπειρώσει πολύ κόσμο στις τάξεις του. Η προβολή του όμως από τα μέσα ενημέρωσης είναι πολύ μικρή και αυτό είναι αυτονόητο: Ο Πρόεδρος του δεν είναι βουλευτής για να έχει βήμα στη Βουλή και στα κανάλια, το κόμμα δεν έχει οικονομική ισχύ για να «μπει» στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, κρατική επιχορήγηση δε λαμβάνει και ΚΥΡΙΩΣ, τις λίγες φορές που μπόρεσε να παρουσιάσει τις θέσεις του σε κάποιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό κανάλι, δημιούργησε την αίσθηση ότι είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό ενοχλεί και ανησυχεί. «Χαλάει» την ισορροπία. Ίσως και να φοβίζει. Η σταθερότητα απόψεων και η ευθύτητα μπερδεύει ακόμα και τους «παντογνώστες» δημοσιογράφους που έχουν μάθει στις πολιτικές αντιφάσεις, αερολογίες και υποκρισίες.
Τα κανάλια όμως της επαρχίας έδωσαν βήμα στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και αν κάποιος παρακολουθήσει συνεντεύξεις του Προέδρου ή των μελών του σ’ αυτά, διαπιστώνει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός σχηματισμός πρεσβεύει απόψεις και ιδέες οι οποίες εκφράζουν σε εντυπωσιακό βαθμό τις απόψεις του κόσμου που ψάχνει μια διέξοδο από το τέλμα που μας έριξαν οι επαγγελματίες Έλληνες πολιτικοί.
Φυσικά κι εγώ θα υποστηρίξω τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δεν θα το κάνω, μόνο στην περίπτωση που θα βρεθεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο να μην τον υποστηρίξω. Είμαι σίγουρος πως όποιος διαβάσει τις θέσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας δεν θα βρει λόγους να απορρίψει αυτό το κόμμα.
Απ’ την άλλη, βρίσκουμε αρκετούς λόγους για να αντιμετωπίζουμε με επιφύλαξη τα υπόλοιπα κόμματα που διεκδικούν την είσοδο τους στη Βουλή.
Δεν θα αναφερθώ σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζεται…
Σχεδόν όλα τα κόμματα, τα οποία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα αποσπάσουν κάποια αξιόλογα ποσοστά από το εκλογικό σώμα, αποτελούνται είτε από τους ίδιους πολιτικούς αρχηγούς που έχουμε κουραστεί να βλέπουμε χρόνια, είτε από κάποιους βουλευτές των δύο πάλαι ποτέ κραταιών κομμάτων οι οποίοι σκόρπισαν δεξιά-αριστερά και ενδυόμενοι τον μανδύα του Σωτήρα παλεύουν να αντλήσουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν.
Όλοι οι παραπάνω είναι συνυπεύθυνοι με μικρότερο ή μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Δε δικαιούνται να διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Είναι όλοι αυτοί που με τον ένα ή άλλο τρόπο συνέτειναν στη σαπίλα και την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.
Τόσο αυτοί, όσο και άλλα κόμματα ακροδεξιά και φανατικά που μόνο λόγια και πράξεις βίας έχουν να επιδείξουν, δεν έχουν θέση στο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Πλησιάζει ο καιρός που η αναγκαιότητα αλλαγής του πολιτικού συστήματος θα γίνεται ολοένα πιο επιτακτική. Αυτή η κοινοβουλευτική δικτατορία που επιβάλλεται από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα δεν θα αντέξει για πολύ.
Η αλλαγή πρέπει να έρθει από τον κόσμο. Ας αφήσουμε τις φοβίες και τα κατάλοιπα των προηγούμενων δεκαετιών και ας χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό όπλο που έχουμε σαν λαός:αυτό της ψήφου.
Η ψήφος και η εμπιστοσύνη σε ένα κόμμα που αποτελείται από πολίτες και όχι από πολιτικούς, δίνει μια ευκαιρία σ’ αυτούς, αλλά δίνει μια ευκαιρία και σε εμάς.
Κι αυτή η ευκαιρία μπορεί να αποδειχτεί πολύ μεγάλη.
ΣΑΡΑΣΤΡΟ