Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.

Συντεκνοι, μας ζαλισανε με τσι ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ,επι της κεφαλης μας.
Ο ενας, εβαλε τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ της ανεξαρτητης τυφλης,και κουφης,ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
Ο αλλος σκεφθηκε, οτι αμα μπορεις να σηκωσεις τρακοσσα τοσα κιλα,ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ. .ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΑ.Αμα εισαι ,καλο παιδι,και τσι προαγωγες σου τσι παιρνεις,και βγαινεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
Και αμα εισαι καλος στο σηκωμα ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΚΑΙ κρατας τα μποσικα.Τωρα ο αλλος ανεξαρτητος,αυτος που σαλαγαει τα προβατα,σε ουλη την κριση,ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ,ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΑΦΙ.
Τωρα ,γιατι δεν τοπε νωριτερα και αφησε να φανε το δηλητηριο καμποσα προβατα,εεεεεεε συντεκνοι,πειραματα ,κανει Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,να δει ποσο ανεχει το ραγιαδικο προβατο ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.

Καραγκιόζ Μπερντές

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ

Μιλησε το παιδι.
Μιλαει ωρε το παιδι.Και γω που νομιζα οτι του κοπηκαν τα ηπατα και παει η λαλια....
Μιλησε σαν Αμερικανακι.Μολις ηρθε ,δεν ξερει τιποτα απ τα ρωμαικα βασανα.Αυτο, ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝΕ ,ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.Η στ Αγιο ορος ητανε και Προσευχοτανε,και εξομολογιοτανε για την αμαρτια του, που δεν αντεχε σαρακοστη χωρις παιδακι?
Βρε τοσο ξεχασιαρη τον θαρουνε τον ραγια?οτι θυμαται μοναχα τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ?
ΤΕΡΜΑ.
Για ουλα φταιει ο ΛΟΥΚΑΣ.
Ο Ευαγγελιστης.Αυτος εβαλε να φανε το Χριστο, για να γραψει μετα το βαγγελιο ,να γινει γνωστος και να τον βλογανε,αγιοριτικα, χωρις να τον εχουνε ψηφισει.σε ψηφισα? δε σε ψηφισα.Σουδωσα ψηφο να με κανονισεις? ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ, στηνω .....μια στον ενα μια, στον αλλο.
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.