Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΠΑΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ...ΚΕΛΕΜΠΙΑ.

Το παιδι που παρηλασε, εχει ΕΝΑ δικιο,γιατι απο μικρο παιδι και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια.ποιο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του Ρωμαικου.
Τι τα θες τι τα γυρευεις,η ιστορια κυκλους κανει.
Ισλαμαμπαντ εγινε η πλατεα των Μπρουκληδων.Καποτε η Επαχτος ,ητανε το μικρο Αλγερι.ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ντρεπεσαι που φορας φραγκικα.Σε κοιτανε και σε δειχνουνε.

Ο φραγκοφορεμενος ραγιας ,περασε απο πλατεια Βικτωρια και παει κατα Ομονοια, πεφτει συρμα.Παει ,θα βαλω κελεμπια,θα κουκουλωσω και την καραγκιοζαινα,και ουλοι ανταμα, του προφητη και του Χριστου,οπως παλια ,θα καθομαστε Ακροπολη ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ ΤΣΙ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ ΜΑΣ.Γιατις να σκοτιστουνε οι γειτονοι ,να πολεμανε τσαμπα και βερεσε? 150000 μουσουλμανους το χρονο στελνουνε, στο μπατε σκυλοι αλεστε.Αλλο κανα κατομμυριο πουναι δω, σε 10 με 20 χρονια ,το ξαναπηρανε το Ρωμαιικο τσιφλικι,χωρις πολεμους και αιματα.Τι τα θετε ωρε τα στρατα?Τα στρατα πυροβολανε, μοναχα αμα δουνε στρατα,με τη στολη ?Αμα φορεσεις κελεμπια,μπαινεις λευτερα.Το συνορο ειναι ,μοναχα για να χαιρετιωνται οι φανταροι με τους απεναντι και να κανουνε τον τροχονομο ,στα φορτηγα και τα ταξια, που κουβαλανε τιγκα τσι κελεμπιες, να μη γινεται συνωστισμος? 12000 ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ,θα γινοτανε συμφορηση ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ.Τους πανε πατησια,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ,να κανουνε μοναχοι τους κουμαντο,αμα περναει κανενας ΦΡΑΓΚΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ.Και επειδης δεν χωρανε ,ολο και ανεβαινουνε,περασανε τη πατησιων και καταλαβανε και το αχρηστο πανπιστημιο τση οικονομικων,τι το θες ραγια?ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΣΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΣ.ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ?ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ? Και βαδιζουνε κατα πανω κατα Συνταγμα.Τι το θες ραγια το συνταγμα?ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΚΑΜΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΧΕΣ?
ΕΓΩ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΕΛΩ.Εκεινο το μουσειο,το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ,που τοχετε μες την μπουκα ,ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΕ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΛΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,να εχουνε και δαυτοι το τειχος των δακρυων τους.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ΩΡΕ ΖΗΤΑΩ ,ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ,φερτε κυονοκρανους αν δε μπορειτε ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ,ΤΟΣΑ ΣΤΡΑΤΑ ,ΤΟΣΑ ΠΟΥΡΓΕΙΑ ,ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

Περιμενουτε απο το παιδι,να πει το ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΙΚΟΥ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΚΑΝΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?
ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ...και σεις ονειρευοσαστε παρα θιν αλος,γαμους και εκλογοπανηγυρια.

Καραγκιόζ Μπερντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: