Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι που έγραψα για την Παντοβασίλισσα και μου ήρθε η φωτογραφία

με τη σημείωση "ανάρτησέ τη για να μην ξεχνιόμαστε"

"Tirilye’nin kardeş şehri Rafina ve Nea Tirilya belediye başkanları ve yaklaşık 45 kişilik Rum heyet Tirilye’ye geldiler.
Rafina belediye Başkanı Andreas Kahyaoğlu ve Nea Tirilya Belediye Başkanı Kostas Zgooris’le birlikte 1 Temmuz’da Tirilye’yi ziyaret eden Kültür Heyeti’nin ricası üzerine Fener Rum Patriği Bartholomeos Arhondoni de Salı sabahı demiz yolu ile Mudanya’ya gelip oradan Tirilye’ye geçti. Patrik Bartholomeos 1878 yılında kilise olarak yıllarca kullanılıp daha sonra yemekhane olarak Papaz Okulu’na hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde restore edilip Faruk Çelik Kültür Merkezi adını alan mekânda ayin yaptı. "

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ