Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Απορίες..

1. Οι θέσεις των Δημ. Συμβούλων στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου θα παραμείνουν όπως έχουν ή   θα αλλάξουν;
Κι' αν αλλάξουν;
Θα πάει η Παπαδημητρίου δίπλα από τον Κουζή;
---------------------------------------------------
2. Πάντως και η ΔΗΜΑΡ όπως φαίνεται "πριονίζει" τον Τάκη.
Ήταν ώρα να βγει και να πει στέλεχος της ΔΗΜΑΡ τα αυτονόητα;
Δηλαδή, ότι καταδικάζει τη βία απ' όπου κι'αν προέρχεται;
---------------------------------------------------
3. Η θέση της Αντιδημάρχου θα μείνει κενή;

6 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΠΙΝΑΚΩΤΗ ΠΙΝΑΚΩΤΗ
ΑΠΟ ΤΑΛΛΟ ΜΟΥ ΤΑΥΤΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ
ΚΟΥΦΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε καλά έκανες και τον έδιωξες, ανάσανε η Ραφήνα,
αυτό έπρεπε να το είχες κάνει καιρό.
Ραφηνεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΠΙΝΑΚΩΤΗ ΠΙΝΑΚΩΤΗ
ΑΠΟ ΤΑΛΛΟ ΜΟΥ ΤΑΥΤΙ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡ Α ΜΟΥ
ΚΟΥΦΗ.
ΕΥΡΩΚΟΙΜΗΘΗΚΕ
ΚΙ ΑΥΤΗ.
ΤΡΑΜΠΑ ΤΡΑΜΠΑΛΙΖΟΜΑΙ
ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΜΑΙ.
ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΣΠΟΡΙΑ
ΠΑΣΟΚΟ ΜΕΜΟΡΙΑ

Ω ΤΕΜΠΟΡΑ
Ω ΜΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το που θα κάθονται είναι δικό τους θέμα. Μη μας διορίσει κανένα αντιδήμαρχο για το Πικέρμι δεν τον θέλουμε. Γιατί να τον θέλουμε για να λέει ότι κάνει έργο; Όποιον και να βάλει με αυτές της οδηγίες και κατευθύνσεις που του δίνει ο κ. Δήμαρχος θα φύγει όπως και η πρώην.
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Τι θε να πεις βρε αγανακτισμενε συντεκνε?η κυρα με τη τσιχλα μασαγε εφτυνε πασαγ εφτυνε..Τση ειπε ο ντοτορε, να μη μασσαει τσιχλα μ ανοιχτο το στομα στο τραπεζι,που εδω που τα λεμε ,η μανα τση επρεπε να τση το μαθει,και δεν ξερουμε και που την κολαε απεκει,αυτη παρακουσε και τι να κανει ο ντοττορος, που ξερει απο τροπους ,αηδιασε,και την ξαποστειλε.Τωρα αν θες και αν δε θες,ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΟΥΣ,περιμενε τσι καλες τσιχλοφουσκες τσι προηγουμενες που θα σαρωνανε. Φταιει εκεινος ο καδης παναθεμα τον, μας κρατησε το καλο το πραμα,για παρτη του,με την ντροπολογια ,πλημελλημα του νεροβουβαλου.Εκεινο το τεφαρικι οπουχαμαν,και ακομα πλερωνουμε τα χρεη πουσωσε να αφηκει ,και το εργο το νεκροταφιασμενο,που το πηρε το ρεμα,το πηρε ο ποταμος,για δαυτο δεν το θωρας, μαζι με δαυτον.

Desperado είπε...

Κρίμα μωρε το παιδί.. περιφεροταν σα το γυφτικό σκεπαρνι..με τη γλωσσίτσα του ως το πάτωμα..αλλα τελικά σαν ανδρας που είναι ευγαλε τα νυχάκια του.. σαν μια γατούλα με τη ρός μητούλα..άχου το..Αργησε να ακούσει Ο Γίωργος.. άλλα δε πειράζει..του το λέγαμε καιροοοοοοό...δεν ειναι τυχαίο το οτι πηρε πόδι άπο την εκκλησία της Αγίας Τριάδος..όλο το βουνό υπέγραψε..