Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τι μας περιμένει ακόμη, κυρία Παναγιώτα, ένας Θεός το ξέρει!

Γεια σας.
Λέγομαι Παναγιώτα και είμαι 84 ετών. Σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, είχα ραντεβού στο ΙΚΑ για εξέταση (ήθελα να σημειώσω σε πόσο ωραία περιοχή και βολική έχουν βάλει το ΙΚΑ). Ξεκίνησα ξέροντας ότι η δημοτική συγκοινωνία δεν εξυπηρετεί, εδώ και καιρό, την περιοχή μας (θέση Οχυρό). Αφού παρεκάλεσα κάθε διερχόμενο όχημα να με μεταφέρει στη πλατεία και αφού μία πολύ συμπαθητική κυρία με μετέφερε μέχρι την πλατεία, συνειδητοποίησα ότι και από την πλατεία προς το ΙΚΑ δεν υπήρχε δημοτική συγκοινωνία (επαναλαμβάνω σε πόσο βολική τοποθεσία για όλους μας είναι το ΙΚΑ). Ένας κύριος απεγνωσμένος μου είπε ότι έπρεπε να πάρω το ΚΤΕΛ της Ραφήνας να κατέβω στη Διασταύρωση, από εκεί να περπατήσω δεξιά ως την επόμενη στάση ΚΤΕΛ και να πάρω όποιο διερχόμενο λεωφορείο ΚΤΕΛ (Μάκρης, Μαραθώνα, Γραμματικό) περνάει και να κατέβω στο ΙΚΑ. Επειδή δεν θα προλάβαινα το ραντεβού μου, αναγκάστηκα να πάρω ταξί (!!!!!) για να εξυπηρετηθώ. Στον γυρισμό όμως και έπρεπε να καλέσω ταξί (γιατί δεν υπάρχει και πιάτσα εκεί) και δεν είχα το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για ταξί. Έτσι αναγκάστηκα να παρακαλώ κάθε διερχόμενο οδηγό να με μεταφέρει – αν εξυπηρετούσε – στην πλατεία της Ραφήνας ή και ακόμα καλύτερα στη θέση Οχυρό, αφού δεν πέρναγαν και τα ΚΤΕΛ (τουλάχιστον εκείνη την ώρα). Θέλω να σημειώσετε και πάλι την ηλικία μου. Ογδόντα τέσσερα (84).
Ευχαριστώ το κράτος πρόνοιας, ευχαριστώ τη δημοτική αρχή που προσέχει τους πολίτες.
Τέλος ευχαριστώ εσάς για τη φιλοξενία, αλλά σιμά – κοντά τα Γιάννενα, που λένε και στο χωριό μου.

2 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

AX κυρα Παναγιωτα, που νομισες οτι το ΙΚΑ ειναι για να εξυπηρετει τουςαρρωστους.το ΙΚΑ ειναι για να εξυπηρετουνται οι υπαλληλεοι του ΟΙ ΙΚΑΤΖΟΥΔΕΣ ΤΟΥ,οι ντοτοροι του,οι φαρμακευτικες εταιρειες,οι ιδιοκτητες ακινητων που νοικιαζουν τα ακινητα τους και αν βολευτουν ουλοι αυτοι ,δεχονται και κανενα αρρωστο για να γυριζει την μανιβελλα,να λαδωνει και να συντηρει το συστημα.Και μην περμενεις τα Γιαννενα,γιατι μπορει την επομενη φορα να το πανε και στα Γιαννενα το ΙΚΑ Ραφηνας.Φωναξε κανενα γειτονα να σε πηγαινοφερνει,αυτοι ξερουν απο αλληλεγγυη ,οι ΑΡΧΟΝΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε η τ.αυτοδιοίκηση είναι για να εξυπηρετεί τους πολίτες κα Παναγιώτα, εξυπηρετεί κυρίως τα στελέχη της. Αιρετούς και δημ. υπαλλήλους. Για αυτό και τα δημ. τέλη είναι παντού τόσο ακριβά. Ιδίως συγκρινόμενα με της προσφερόμενες υπηρεσίες είναι... πανάκριβα.
Εάν δεν μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, ας μειώσουν τουλάχιστον τα δημ. τέλη μειώνοντας παράλληλα της δαπάνες τους και τα τμήματα τους που είναι ζημιογόνα. Κάποιες από της εργασίες των δήμων και των περιφερειών, μπορούν να γίνονται από ιδιώτες οι οποίοι θα αμοίβονται όταν υπάρχει εργασία και όχι με το μήνα.
Πικερμιεύς