Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Για τα παλιοσείρια του blog, της Ραφήνας και της γειτονιάς περιλαμβανομένων των οδών Σταυρίδου και Ειρήνης

Λέγομαι Λένα Παπαμιχαήλ και περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου  που πρόσφατα μου είχανε συστήσει. Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά  του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ.
Ξαφνικά θυμήθηκα το ψηλό, καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο - κάπου 40  χρόνια πίσω και που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του )
 
Μπορεί να έχει σχέση μ' αυτόν εδώ τον τύπο ; "Μπα, αποκλείεται " ,σκέφτηκα, άμα τον είδα. Τούτος εδώ ο  μισοφαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώην συμμαθητής μου. 
Αφού μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ' ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.
- "Άκου τώρα ! Ασφαλώς , και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο " ,  μου είπε με περισσό καμάρι.
- Πότε αποφοιτήσατε ; τον ρώτησα
 - Το 1975 μου απάντησε - Γιατί με ρωτάτε ;
- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!!
 
Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο  κακομούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένος καραμαλάκας, με ρώτησε :
 -Τι μάθημα διδάσκατε ;;;; ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο καιρό γράφατε ότι σύμφωνα με τον κ. Δήμαρχο,μετά από συνεννόηση που είχε με τον κ. Βορίδη η Ραφήνα εντός μηνός θα εξυπηρετείτε με αστική συγκοινωνία.
Λέτε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει; Τον επόμενο μήνα μήπως; Το καλοκαίρι μήπως; Δυστυχώς δεν βλέπω κάτι τέτοιο να γίνετε. Τώρα θα γράψετε κάτι σχετικό;
Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για επενδύσεις, αλλά το ότι δεν υπάρχουν και προτάσεις από την τ. αυτοδιοίκηση. Πχ τι γίνετε με την επέκταση της Αττ. οδού προς τη Ραφήνα; Θα το ζητήσουν αρμοδίως; Θα ζητήσουν και την παράλληλη επέκταση του ΜΕΤΡΟ; Οι αντιδήμαρχοι δεν έχουν κάποια πρόταση; Δεν απαιτώ να ασχολούνται 24 ώρες την ημέρα μόνο με τα του δήμου αλλά, εάν κάποιοι μετά από ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης δεν κατάφεραν να παράξουν έργο, δεν χρειάζεται να συνεχίζουν να καταλαμβάνουν την έδρα.
Τη στιγμή που η περιοχή μας υποβαθμίζεται για κάποιους άλλους υπάρχουν προοπτικές:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=448581&h1=true
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς αγαπητή δεν άλλαξε μόνο ο γιατρός αλλά και εσείς. Βέβαια ο γιατρός μπορεί να μη βλέπει και καλά.
Έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε.