Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σας ενδιαφέρει, αλλά να είστε επιεικείς

Δείτε τη νέα δοκιμαστική σελίδα του www.rpn.gr (Rafina Pikermi News)
η νέα μας προσπάθεια ξεκίνησε

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

σχολιο
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΡΩΜΑΙΙΚΑ. Τωρα ξηγηθηκε αφενταδες το ελληνικο θαμμα.οποιος ειχε καρεκλα και σφραγιδα ,ΕΚΟΒΕ ΜΟΝΕΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
Ταπαιρνε η ΙΚΑΤΖΟΥ ταδινε στον φοριακο,ταπαιρνε ο φοριακος τα δινε φακελακι στο ντοτορο, εβγαινε στραβος,ταπαιρνε ο ντοτορος ταδινε στο πολοδομο,ταπαιρνε ο πολοδομος ταδινε στον κουτσο ,ο κουτσος στον κουλοχερη που κερδιζε τα ΛΑΧΕΙΑ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ και γυρω γυρω το χρημα ξανα στον φοριακο και στην ΙΚΑΤΖΟΥ κοκ ΚΙΝΙΟΤΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
και εκεις που ολα δουλευανε ρολοι,και ειχαμε αναπτυξη,ερχεται η τρισκαταρατη η τροικα,και λεει.Τερμα τυφλοι τερμα κουτσοι τερμα κουλοχερηδες.
γιαυτο σας λεω συντεκνοι.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΥΛΑ.
ΤΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ.
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ,ΠΑΛΙ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΕΛΝΟΥΝΕ,ΤΟΝ ΠΟΘΑΜΕΝΟ,ΔΕΞΙΟΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΑΛΤΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΣΙ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΠΤΕΡΥΓΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΨΑΝΕ ΜΕ ΑΛΥΣΣΙΒΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΨΑΝΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝΕ ΤΣΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.Γιαυτο και γω συντεκνοι ψαχνω κανα που να μην αγγιξε ξαπτερυγο, ουτε να φιλησε πετραχηλι,που να μην τον ξερουνε,ΚΑΝΑ ΚΡΥΦΟ ΚΟΜΑ ,να τους την φερω μυστικα ,γιατι μονο με μπαμπεσια γλυτωνεις απο δαυτους,που επειδης δεν εχουσι λαγους βαλανε σκετα πετραχηλια.
και να δειτε που το βρηκα στο διχτυ.Και τον θωρω καθε μερα τον γερο νεγρο τζιμ που ουτε νεγρος ειναι ,ουτε γερος,ουτε σε συμμορια μπηκε γνωστη.Μοναχος του παει,ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.Εσεις οι ανοιχτοματηδες ψηφιστε τσι γνωστους,τα γνωστα,το γνωστο του γνωστου ,ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.