Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΜΑ ΖΕΥΧΤΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΘΑ ΤΟ ΣΟΥΡΕΙ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ.

Τωρα λεπον, που μας βαλανε στο ζυγο, μα με το καλο μα με το κνουτο,θα το σουρουμε το αλετρι. ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ,ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΟΥΝΕ,ΟΙ ΠΙΟ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΣΚΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΣΙ ΑΛΛΟΥΣ. Και οσοι δεν σουρνουνε και καμωνονται πως σερνουν, αρπαξτε τους απ το σβερκο και βαλτε τους στο ζυγο ,πριν η βιτσα ξαναπεσει απ τον αγωγιατη, οριζοντιως, σε οποιον λαχει.ΓΙΑΤΙΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ. Εσεις που ειστε αμαθοι θα φατε περισσοτερες.Σουλο τον κοσμο τη σηκωνουνε ψηλα τη βιτσα,και την ριχνουνε ΚΑΘΕΤΩΣ.Μονο στην ψωροκωσταινα την ριχνουνε οριζοντιως και οποιον παρει ο χαρος.οριζοντιως, λαμογιαρηδες και λουφαδοροι ενα πραμα με τσι δουλευταραδες.αμα δεν τσινισουν οι δουλευταραδες και θα τσι φανε τσαμπα και οργωμα δε θα γινει και σπορα και καρπος,δε θα προκοψει.τοσα χρονια ωρε το ιδιο και το ιδιο το ραγιαδικο ,και τι με κοφτει εμενα.....ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ,ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙ

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΣΙΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ

Ακουτε συντεκνοι, πως στηνοταν η φαμπρικα στο κεντρο του Πριονισταν.
ΧΑΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΔΡΟΜΟ.χτιζανε τον δρομο.βαζανε προστιμο ,χανοταν το προστιμο.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ..ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΟ.
Αλλο .σχεδιο πολεως απο το 1880 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.Που χτιζουνε?αναλογως, που και ποσα.
αλλο.χανουνε τσι παλιες αδειες.τσι πηραν οι σεισμοι λενε.και να δεις που τσι παιρνουνε μια μια ,μεσα απ τσι φακελους, οι σεισμοι.ενα νουμερο μπροστα ενα πισω δεν τσι πηραν οι σεισμοι.
αλλο .εχουσι επαγγελματιες καταγγελτες με το αζημιωτο τσι δικες τους χαμενες αδειες.Καταγγελεις πεφτει το χρημα πεφτει και προστιμομικροτερο.ξαναπεφτει χρημα χανεται το προστιμο.

εεεεεεΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΡΩΜΑΙΙΚΗ.
ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΡΑΠΟΡΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΩ.Και να δημαρχαιοι και να εισαγγελεοι και να υπαλληλεοι και να ελεγκτες,και να φουσκαλες τα ποδαρια του καραγκιοζου για να διασκεδαζουτε τσαμπα ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ.Νασαι καλα συντεκνε να γελας, βρυκεκεξ κουα κουαξ,και γω ναχω τα ποδαρια μου ,να κυνηγαω βατραχους.βατραχια τα κανουνε τουτα που σας κρενω,πρασσινα και μπλε,βατραχια, που δεν τρωνε μυγες,Ανθρωπους τρωνε και θα πεσουνε να τον φανε τον κυριο ΕΛΕΓΚΤΗ που δεν μπορει να προλαβει τοσους βατραχους ,ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΟΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΒΑΤΡΑΧΕ?
αντενες κρωξε δυνατα ,να καταλαβουνε και οι κουφοι.......κατα που καθονται τα βατραχια...λες και δεν το ξερουνε.....θαρεις.