Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πέρασε δύσκολα tests, αλλά απέδειξε ότι δεν είναι ένας τυχαίος υποψήφιος!

Επίσκεψη express πραγματοποίησε χθές στη Ραφήνα ο υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με την ΝΔ Παναγιώτης Χάσκος.

Μην φανταστείτε ότι βρέθηκε σε ένα ακροατήριο που το αποτελούσαν "φίλοι" και "αυλοκόλακες" . Οι περισσότεροι ήταν αγανακτισμένοι, όπως οι περισσότεροι απο εμάς και μάλιστα για τη κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, απέδιδαν ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη ΝΔ, οπότε ανάλογα σκληρές ήταν και οι ερωτήσεις τους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με την ΝΔ , Παναγιώτης Χάσκος, φαινόταν απο τις απαντήσεις που έδινε προς όλους όσους ρωτούσαν, ότι - σίγουρα - είναι διαφορετικός απο τους πολιτικούς που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Μιλούσε την ίδια γλώσσα με το κόσμο, έδιδε σαφείς απαντήσεις, αναγνώρισε τα σφάλματα του παρελθόντος χωρίς να κρύβεται πίσω απο το δακτυλό του και το κυριότερο;

Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μπορεί να είδαμε ότι ασχολήθηκε απο "μικρός" με τη πολιτική, αλλά παράλληλα είδαμε ότι και απο μικρός δούλεψε όχι σε τίποτα κομματικά γραφεία και κρατικούς οργανισμούς, αλλά στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο αγαπητός υποψήφιος βουλευτής είναι διαφορετικός από τους πολιτικούς που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, γιατί πολιτεύεται με ένα κόμμα που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα και το οποίο δεν είναι καθόλου «διαφορετικό»;
Αφού μιλά την ίδια γλώσσα με τον κόσμο γιατί δεν αφουγκράζεται καλύτερα να δει τι λέει ο κόσμος;
Αφού αναγνωρίζει τα σφάλματα του παρελθόντος, γιατί πολιτεύεται με ένα κόμμα που κάθε προεκλογική περίοδο "αναγνωρίζει τα σφάλματα του παρελθόντος";
Αφού από μικρός δούλεψε όχι σε κομματικά γραφεία αλλά στον ιδιωτικό τομέα με μεγάλη επιτυχία, τι έχει να πει για τον ιδιωτικό τομέα που συρρικνώνεται και εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα;
Τι έχει να πει για την ανεργία, τις απολύσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας, τον ξενιτεμό των συνομηλίκων του, την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού, τους φόρους, τα χαράτσια, τις εξευτελιστικές δανειακές συμβάσεις, τις αυτοκτονίες των απελπισμένων, την απώλεια και της τελευταίας ελπίδας για αξιοπρεπή διαβίωση τα επόμενα χρόνια;
Τι έχει να πει για το ότι, το μόνο κομμάτι του ιδιωτικού τομέα που ευημερεί είναι οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί οι οποίοι ευημερούν εις βάρος της πατρίδας μας;
Τι έχει να πει που απ' τους πρωτεργάτες σ' αυτή την πορεία προς την οικονομική, εθνική και προσωπική εξαθλίωση είναι ο Α. Σαμαράς ο αρχηγός του κόμματος με το οποίο κατεβαίνει υποψήφιος ο συμπαθέστατος αυτός νέος;
Ένας αρχηγός κόμματος που είχε συντάξει τους βουλευτές του στο Αντιμνημονιακό στρατόπεδο πολεμώντας από κει την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και που ξαφνικά αυτομόλησε στο στρατόπεδο του εχθρού, συμπαρασύροντας τα κομματικά του πρόβατα και τιμωρώντας όσους δεν τον ακολούθησαν.
Τι έχει να πει;
Ότι «αναγνωρίζει τα σφάλματα του παρελθόντος»;

ΣΑΡΑΣΤΡΟ

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΑΠ ΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?
ΠΟΛΥ ΚΟΛΓΚΕΙΤ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΧΑΣΚΕΙ Ο ΧΑΣΚΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΝΣΗΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1000,ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.Μονο να μη λεει να μη την παρουνε και οσοι πηγανε δημοτικο γυμνασιο λυκειο ρωμαιικο,μιλανε ρωμαικα,παρελαυνουνε ρωμαιικα και χορευουτε ζειμπεκικο αλλα δεν ειναι ξανθοισαν και λογου του.Αυτο το δυσκολο πραμα ωρε πατριωτες, το ρωτηξατε η σας ξεφυγε,ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΤΕ, ΔΗΛΑΔΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ.
Ο ΒΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕΣ ΩΡΕ.
ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει πολλά θα μπορούσα να γραψω για το κόμμα με το οποίο συμπαρατάσεται αλλά μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Τώρα για το αν θα βγει καλός ή κακός πολιτικός δεν το ξέρω, αλλά αν σκεφτώ πολλούς απο αυτούς που ψηφίζαμε και τους στέλναμε στη Βουλή, τι είχαν κάνει στη ζωή τους πριν μπλεχτούν με τη πολιτική νομίζω ότι ο άνθρωπος αξίζει να του δώσουμε την ευκαιρία.

Δεν είναι απο τζάκι!
Νέος είναι!
Δούλεψε στη ζωή του!
Είναι αυτοδημιούργητος!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν ανθρωποι νεοι, με ονειρα υποτιθεται που τασσονται ακομα με τα δυο αυτά κόματα? Στις παρεες τους τι λενε? οτι ειναι υπερ του Μνημονιου και του εξευτελισμου της χωρας? Καλα δε ντρεπονται? ειμαι καταστηματαρχης, αυτοδημιουργητος, σχετικα νεος, οχι απο τζακι, οικογενειαρχης και δε θα τους δωσω αλλη ευκαιρια. ειμαι πετυχημενος χρονια στον χωρο μου, δεν εκλεψα, δε φοροδιεφυγα και τωρα απλα ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ! λυπαμαι αγαπητε φιλε δε θα σε ψηφισω οπως δε θα σε ψηφισει και πολυς αλλος κοσμος γιατι παρ οτι συμπαθης μπηκες σε λαθος "τραινο". εγω πανηγυρισα το 81 την αλλαγη, καλοδεχτηκα την καθαρση και την οικουμενικη το 89, ξαναδεχτηκα την Αλλαγη "αλαγμενη" το 93, την εφαγα στη μαπα κάμποσα χρονια, ψηφισα τον Κωστακη το 2004 μονο και μονο για να μην ερθει ο Γιωργάκης, ψηφισα και το Γιωργακη το 2009 αφου μου ειπε οτι εχει λεφτα για την πατρίδα μου και τωρα καθομαι στον καθρεφτη και φασκελωνομαι. ε οχι. αυτη τη φορα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΥΡΟ! και δε θα μια μονο εγω. ΘΑ ΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν σαράντα χρόνια μεταπολίτευσης, είδατε κανέναν διαφορετικό εσείς; Πολύ δύσκολο να αποτελέσει εξαίρεση, συνήθως στα λόγια είναι καλοί αλλά εάν χρειασθεί να μην συμφωνήσουν με την κομματική γραμμή... σιωπούν.
Κάποιοι τελευταία που διαφώνησαν σε ψηφοφορίες λόγω εκλογών ξαφνικά ξαναεπέστρεψαν στα ίδια (στην πλειοψηφία τους βέβαια).
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Μνημοσυνο ωρε, στους γνωστους που περασανε απ το διαφθορειο.Εχει και ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ.ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΟΣ.Αγνωστους,σε αγνωστα κοματα,στατιστικα να το παρεις, ,μαλλον θα βγουνε καλυτεροι, απο την γνωστη ΠΛΕΜΠΑ,που εχει προυπηρεσια στο κουκουλωμα.ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΜΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΝΤΡΙΑ, ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΟΥ.
να μην τους ξερουμε και να μην μας ξερουνε και μας ταζουνε ....ψευτιες.ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ?ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΛΟΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ...ΠΟΘΑΝΕ.