Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ @ Stagemusicafe

Μετά εποχή των ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ @ Stagemusicafe
Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 10:00μμ
Live music: Ελληνική και ξένη εναλλακτική έντεχνη ροκ μουσική σκηνή.


Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 στο STAGE MUSICAFE, Ραφήνας, σμίγουν ξανά… ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ, ο Εκείνος… των ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ, συνθέτης και στιχουργός πολλών τραγουδιών του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο ταλαντούχος Κώστας Λογοθετίδης έχει συνεργαστεί και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς καταξιωμένους και διάσημους καλλιτέχνες της Ελληνικής έντεχνης, ροκ και λαϊκής σκηνής, όπως η Χάρις Αλεξίου, Νότης Σφακιανάκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ελένη Δήμου, Καίτη Γκρέυ κ.α, ο Κώστας Λογοθετίδης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και με πλούσια δισκογραφική δουλειά.

… Μετά τους ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ, έτερο μέλος των ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ, μουσικός (κιθάρα-πιάνο) συνθέτης/στιχουργός και τραγουδιστής, πρωταγωνιστής σε δυο μιούζικαλ, με συμμετοχή στη δισκογραφία των ‘Εκείνος + Εκείνος’, καθώς και με πρόσφατη προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο ‘Ζω μες το Φως’, με το τραγούδι επιτυχία στο δίσκο του, ‘Σ’ ευχαριστώ’, που ακούγετε στους ραδιοφωνικούς και διαδικτυακούς σταθμούς.

Μαζί τους…ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΑΣ, καταξιωμένος κιθαρίστας και τραγουδιστής, μέλος των ΠΥΞ ΛΑΞ και κιθαρίστας του ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ.

Όπως μας δήλωσε ο Κώστας Λογοθετίδης, "θα τραγουδήσουμε μαζί, όλοι οι φίλοι, τις παλιές μας, όμορφες, ‘ΕΚΕΙΝΕΣ’ μελωδίες… αλλά και πολλά άλλα νέα και παλιά τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε, με ένα νέο φρέσκο ηλεκτρικό σχήμα ".

Είσοδος 5€
Να περάσετε τέλεια και μην πιείτε εαν οδηγείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: