Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δημοκρατική Αριστερά και Ελεύθεροι Πολίτες

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ο καραγκιοζος σκεφτεται ΕΚΛΟΓΙΚΑ. Καταστραφηκα συντεκνοι .εκει οπου ειχα τα γροσσια ελβετια,και καρτερουσα ναρθει η δραχμη να κον ομησω,τα συντροφια το λεγανε,μου τα γυριζουνε.Ο ευρωκοιμισης,ετσι και αλοιως δεν σκαμπαζα τι ελεγε, ομως μουρ μουρ ,αποκοιμιομουνα στο πιτς φιτιλι.Εκεινο το σκασμενο ομως,που τσιριζε ουλο οχι οχι και πεταγοσουνα απ τον υπνο αμα μιλαγε,μου τα γυρισε.ειμαστε υπερ της ΕΕ και του ευρω ειπε στον Αυταρα το Τσιπρεξ. ΠΑΠΑΛΑ. ΟΥΛΟΙ ΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ. παρεκτος απ την κυρα, που περμενει να σφυριξουνε πανασταση το 10% και να πεσει ο καπιταλισμος.Αν δεν το γυρισει και δαυτη μεχρι τσι εκλογες.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .ΔΕΞΙΑ, ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ,δεξια καμμενη,δεξια διαγραμμενη,και σουπερ δεξια,υπερ. ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΕΤΣΙ ΤΟΠΕ ΤΟ ΚΟΜΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΙ,...ΟΥΛΟΙ ΥΠΕΡ.ΔΗΛΑΔΗΣ 5 ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ 4 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑΝΕ. Τοτενες γιατι μαλλωνουνε,αφου συμφωνανε?
για το ποιος θα παρει μεγαλυτερη πιδοτηση?αντε να περμενω και την επανασταση και μετα να κανω τα γροσσια ευρω,γιατις ουλους μαζι τσι βλεπω μετα τσι εκλογες,τα ποστα θενε να μοιρασουνε.Η να ψηφισω την τροικα κατευθειαν ?και κεινη τα ιδια λεει και δε ζηταει και πιδοτηση και δινει τα δανεικα να πιδοτουνται και να πλερωνω γω..οποιος πει οτι θα κοψει το πιδοτημα θα παρει ψηφο οι αλλοι να τα παρουν απ την τροικα δανεικα κατ ευθειαν οχι με εγγυηση τον καραγκιοζο.ετσι καταλαβαινει ο καραγκιοζος το ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.