Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΜΑΖΩΞΗ ΣΙΣΙΛΙΑΝΙΚΗ

Μαζωχτηκανε οι Σισιλιανοι να βγαλουνε καινουργιο καπο.Ηρθανε νονοι και βαφτιστηρια ,νιφαδες και γαμπροι να ποφασισουνε ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥΧΑΝ ΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για καπο.
Τσιμπουσι δεν ειχε, γιατις η μαζωξη ητανε μονο για δεολογους.200000 δεολογοι,ενα διφραγκο ο καθεις,για να ψηφισεις τον ψηφισμενο,καλα πηγε το ταμειο.μετα ειναι και η πιδοτηση γι τσι ψηφους που ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ,αντε να πλερωσουνε κανα απληρωτο,κλητηρα.
Ενα διφραγκο για να βγει ο καπο να δηλωσει οτι ειναι, λεει,ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.Αριστερα απο τι ωρε?
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΚΡΑ ΧΕΙΡ?Και το παιδοπουλο απο κοντα που τωρα λεει,ΞΑΣΤΕΡΩΣΕ.
Ξεστραβωσε θα θελε να πει αλλα δεν τα ξερει τα ρωμαιικα.να σας πω εγω ωρε.ουτε δεξια ουτε αριστερα δεν εισαστε.η ντραγκεττα η κοζα νοστρα ,η καμορα,δεν εχουνε δεξι και ζερβο.
ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ.
Βιβα Σισιλια ΖΕΡΒΟΔΕΞΙΑ

Καραγκιόζ Μπερντές

1 σχόλιο:

Ο Καραγκιοζος ποετας είπε...

Τι εγινες ωρε ,και πεσανε τα σχολια?ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
ΤΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΓΥΡΕΥΕΙ
Η ΤΑ ΛΑΛΕΙ ΚΑΛΑ ΘΩΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΥΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑΝΕ
Η ΤΑΧΑΤΕΣ ΚΙΟΤΕΨΑΝΕ
ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΣΙ ΠΟΝΑΝΕ?
ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ
ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ
ΚΑΙ ΤΣΙ ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕ ΦΑΣ
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.