Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γιατί, γιατί, γιατί απομακρύνεσαι;

Γιατί υπάρχει δημοτικός κινηματογράφος;
Γιατί υπάρχει το περιοδικό Αραφην;

Αραφηνιώτης

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.ΓΙΑΤΙ ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΑΠ ΤΣΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠ ΤΣΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΒΗΧΑΣ ΑΠ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΑΠ ΤΣΙ ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΠΟΤΕΣ(το βελουδο τσι μαρανε)να μην καταλαβαινεις τι λενε απ το μεγαφωνο και να ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ 1950,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑΔΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΩ .ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ, ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.Αντε πααινε στη Μακρη διπλα ,να δεις τι ειναιΣΗΜΕΡΑ το σινεμα που εμεινες στο 50.απο τοτενες εχεις να πας?το τι επαιζε?κλωτσια και μπουνια στη μουρη μας ,επαιζε συντεκνε,και εκανε και ψοφοκρυο.ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝΕ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ, ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΘΥΜΗΣΕΣ ΩΡΕ?
Η ΠΟΘΥΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΒΕΖΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝΕ ΣΑ ΘΗΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ? ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ? ΑΑΑΑΑΑ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ,ΤΟ Α ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ.

Δηλαδης συντεκνε να σου ξηγησω.Δεν εισαι ραφηνιωτης.ααααααααα εισαι και κλειστο,γιατι θα χαψεις καμμια μυγα το καλοκαιρι,απ τσι βοθρους τσι πλατειας ,ντουγρου απ το σκατο στο στομα.αντε μεγιες σου συντεκνε,την εκανες και χωρις φωτο.