Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού!

Τα θέματα που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόδοση των υπηρεσιών του Δήμου. Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί επίσης βασική παράμετρο της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των δημοτικών υπηρεσιών.
Η αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στο Δήμο που δυστυχώς δεν ασκείται άμεσα απο το Δήμαρχο, αλλά απο τους Αντιδημάρχους, απαιτεί πάνω απ' όλα κατανόηση και κυρίως...... ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση. 

και για να βάλουμε και το αλατοπίπερο στη κουβέντα....

Σε δύο μέρες μπαίνουμε στον Απρίλη, βγάλτε το μαχαίρι απο το όχημα που θα χρειαστεί για πυρασφάλεια ....και φυλάξτε το αλάτι για του χρόνου διότι αν το αφήσετε εκεί που το έχετε θα πετρώσει και θα είναι άχρηστο. 


Σ.Δ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όχι μόνο δεν ήταν έτοιμοι και δεν είναι ακόμη να οργανώσουν και να διοικήσουν την... Αίγυπτο (Φαραωνιστάν!) Ενα Μωυσή βρε δεν έχετε;
Αλλά δεν έχουν και της ικανότητες όπως φαίνεται ενάμιση περίπου χρόνο διακυβέρνησης μετά (+ δύο μήνες προετοιμασία πριν την ανάληψη καθηκόντων). Απαξάπαντες κάτω των προσδοκιών.
Εδώ δεν μπορούν να θεμελιώσουν και να καταθέσουν μία αντίρρηση στην ΑΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και ζητούν παράταση... Οι του ΠΑΝ χαίρονται και γελάνε με τα χάλια των υπηρεσιών του Δήμου.
Φαντάσου να είχαν να διαχειριστούν κάποιον δυσκολότερο Δήμο!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Να ανακαταλαβουμε τσι πολεις.
Δηλαδης τι να κανουμε ωρε?
Να πιασουμε εμεις τσι νοικοκυραιους Ελληναρες που νοικιαζουνε ορθια θεση στα κονακια τους?
Να αρπαξουμε μεις τσι μουσαμαδες που ειν απλωμενοι, φατσα φορα ουλη η Αθηνα με λαθραια?
Εεις τσι βαζουμε στα ταξια μας και τα φορτηγα μας και τσι αμολαμε Ομονοια?Εμεις πλερωνουμε για να περπαταμε στους δρομους και μας κλεισατα μεσα,για να κυκλοφορουνε με μερσεντε τα λαμογια Ελληναρες,που ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ,ΜΑΥΡΑ ΛΑΔΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΝΑΝΕ,ΜΕ ΤΣΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ.
ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΣΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ...ΤΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της διαχείρισης ήταν και οι 37.000 υπερωρίες που κατέβαλε στο προσωπικό; Δουλεύουν και αποδίδουν τόσο πολύ βρε παιδί μου;

Ανώνυμος είπε...

Τα ψεματα τελειωσαν καθε κατεργαρης στον παγκο του και να αναλαβει τις ευθυνες του. Θα πρεπει να αλλαξουν πολλα σε αυτο το μπ......ο για να γινει δημος και πρωτα απο ολα η νοοτροπια ορισμενων.

Ανώνυμος είπε...

Οταν αποφασισουν τι δουλεια κανει ο καθενας στο Δημο τοτε θα βγουνε τα μαχαιρια και οι αλατιερες προς το παρον ετσι θα τα βλεπετε να ρημαζουν για τα καπριτσια ορισμενων. Οι καρεκλες θελουν και α.....α κατι που δεν εχουν οι γλυψιματιες και τα τσουτσεκια αλλα μια δυο τρεις ....................................

Ανώνυμος είπε...

Το ότι σε 1 μήνα αρχιζει η 6μηνη αντιπυρική περίοδος ενώ ήδη σε πολλές περιοχές της Ελλάδος ξεσπουν πυρκαγιές, και στο Δήμο ακόμα δεν υπαρχει καν απόφαση για συμβασιούχους και τα οχήματα(απ ότι φαίνεται και στη φωτο σας) όλα είναι ανέτοιμα μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί! Κάποιοι πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσουν τα πολιτικά και προσωπικά τους συμφέροντα και να ασχοληθούν με το καλό και το σωστό του τόπου τους!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ?????????????

Ανώνυμος είπε...

@3:42 Μην ελπίζεις να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!
Δεν βλέπεις ότι ενώ όλοι οι πολίτες τα φέρνουν δύσκολα βόλτα αυτοί μοίρασαν 37000 σε υπερωρίες... Λες και αποδίδει το προσωπικό του Δήμου!
Προτιμούν να συντηρούν αυτή την κατάσταση με ακριβά τέλη και εισφορές εις βάρος των δημοτών, αντί να νοικοκυρέψουν όσες υπηρεσίες του Δήμου δεν αποδίδουν και να αναθέσουν σε ιδιώτες τα αντίστοιχα έργα. Ρώτα και την κα Ραυτοπούλου, κάτι θα έχει να σου πει σχετικά με την υπηρεσία ύδρευσης...
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

@11:21 δεν με εκπλήσει καθόλου αν έβαλαν και υπερωρίες στα καταργημένα δρομολόγια του Πικερμίου!
Υπερωρίες οι μεν, αμοιβές συνεδριάσεως οι δεν, αποζημειώσεις συμμετοχής σε επιτροπές οι παραδέν. Έτσι διατηρούν τα εισοδήματα τους οι του δημοσίου και παραδημοσίου (ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ.) τομέα.
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

THE GAME IS OVER

ΛΑΕ ΤΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑΣ
Παιξατε 35 χρονια κλεφτες και αστυνομους.μια παιζατε τον κλεφτη μια τον αστυνομο και τουμπαλιν.
ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΣΤΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ.

THE GAME IS OVER.
Μου τοπε το κολητηρι που του τοπαν εκει στο αμερκανικο σχολειο.
ΦΕΡΑ,ΜΑΝ ΛΕΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ,ειπαν οι μπρουκληδες.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΣ ΜΥΝΗΣΕ ΤΣΙ ΑΡΧΟΝΤΑΙΟΥΣ.
θελω τοσα ,επι τοσα ,μηνας μπαινει μηνας βγαινει.Αν θα τα σκασει ο κλεφτης η ο αστυνομος, δεν με κοφτει .ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ.ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ,ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΟΦΤΕ, ΡΑΦΤΕ, ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ.
δη γκειμ ιζ οβερ,ειπε ο γκαουλαιτερ.
τι σημαινει αυτο συντεκνοι?το κολητηρι λεει καθε κατεργαρης στο παγκο του,αλλα αυτο ειναι κατεργαρακος και δε το πιστευω οτι θα δω τετοιο πραμα.

Ανώνυμος είπε...

Το τοπικο λεωφοριακη δυστηχως δεν εχει φιλε οδηγο ρωτα να μαθεις αν εχει προσληφθει οδηγος για το συγκεκριμενο και τι δουλεια κανει τωρα. Α μιας και θα ρωτησεις ρωτα τι εχει γινει και το δευτερο.........

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

το ξεχασανε ωρε το δευτερο.καπου παραπεσε σε κανα συρταρι ,απο κεινα που χωνουνε μελετες,χωνουνε οδηγους ,χωνουνε υπαλληλεους και οτι θελουνε, να ξεχασουμε.ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ...ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝΕ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΔΙΑ ΧΕΡΙΣΗ, να κανουτε.ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΤΟΥ ΧΕΡΙ,ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΤΕ.Να καταχερισετε κανενα ,που ουλα καλως καμουμενα, απ τσι υπαλληλεους, που ποτες δεν φτανουνε και θελουνε κιαλλους και δεν προκανουνε ,και αλληλογλυφοσαστε,και κανετε τσι καλους,ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,και ουλους οριζοντια ,κοφτετε και καθετα ΠΡΟΑΓΕΤΕ ,οποιονα γουσταρετε.Προισταμενηλικια και υπερωριες και δουλειες και δουλιτσες και ωραρια στραβα ματια,και καφεδακι και τελεφωνακι τσαμπα και μπλοκο τσαμπα ιντερνετικο και ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ. Γ....ΤΑ ΤΕΛΙΑ... ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ...ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΕΡΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΣΕΡΑΙ, ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. Γωνιακο μαγαζι, αδειο απο πελατες, η κρατικο, η δημοτικο θαναι.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ....ΣΤΡΑΒΟΙ.....ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ .....ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΙΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.......ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ....