Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εξελίξεις στη παράταξη του Δημάρχου

Ανεξάρτητος ο Κουζής
Κατάργηση της Αντιδημάρχου Ηλέκτρας Παπαδημητρίου.
Η Δημοκρατική Αριστερά Ρ-Π με την αντιπολίτευση στη Ραφήνα και το Πικέρμι.


Λεπτομέρειες ....
http://www.rpn.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση πως η κα Παπαδημητρίου μέχρι ΄τωρα αφιέρωνε αρκετό χρόνο στο Δήμο Ρ-Π. Παρόλα αυτά στο Πικέρμι δεν είδαμε κάποιο έργο της, ούτε βέβαια έχει γίνει κάτι από την παράταξη του κ. Χριστόπουλου εδώ.
Καλό θα ήταν εάν παράλληλα με κάποια ανακοίνωση του Δήμου δημοσιεύατε και της δικές της απόψεις.
Προσωπικά δεν ζητώ πολλά από τα δημοτικά συμβούλια παρά να κάνουν τη δουλειά τους και δουλειά στο Πικέρμι δεν έχει γίνει καμία.
Πικερμιεύς

Ορφέας είπε...

Κοντόφθαλμοι, ήξερα πως είσασταν.
Τυφλοί, δεν το περίμενα..
Εκτός και εάν θέλετε να μεταφέρετε το μήνυμα ότι,η αποχώρηση στηρίζεται σε ιδεολογικούς λόγους!!!!!Κάντε μια υπνοθεραπεία μπας και θυμηθείτε τον "αριστερό" σας εαυτό και, με ύφος βετεράνου κολοτούμπα, ξαναστηρίξτε την διαφωνία του μέλλοντός σας....
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Ορφέας

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΔΕΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.
ΔΕΟΝΤΑΙ, Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙΣ ,ΔΕΝ ΝΟΓΑΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΟΥΖΟΥΛΟ. ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΦΩΤΙΣΘΕΙ ΔΟΚΑΕΙ,ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Η ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑΝΑΙ.ΑΝΤΕΝΕΣ, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ, ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΚΟΥΖΟΥΛΩΜΕΝΑ ,ΜΕΤΑ ΤΣΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ .....ΝΤΕ.

Desperado είπε...

Ο οχι και τοσο αγαπητός Κουζής ποτε δεν ηξερε σε ποια παραταξη ανοικε..οπου του δυνανε τροφη για γλειψιμο πηγενε παντα.. ;)