Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΠΑΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΛΛΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

Mε το μπαρδον που σας πατησα και σας ξεζουμιζα,τοσα χρονια,ειπε ο νεροβουβαλος στα βατραχια.
Εγω ειμαι βαρυς εσεις τι πεσατε μες τα ποδαρια μου?
Μα εμεις νεροβουβαλε σκουζαμε,βρυκεκεξ κουαξ κουαξ αλλα εσυ δεν μας ακουγες.
Δεν μιλαω τα βατραχικα και δεν καταλαβαινα τι λεγατε.
Και τωρα πως ταμαθες και μας κρενεις?
Ααα πηρα δραγουμανο τροικανο και ταμαθα.Αντενες σπρωξτε ουλοι μαζι να βγουμε απ το λακκο.
Ασε μας ρε βουβαλε,γιατι να βγουμε?κατσε και συ και αμα τελειωσει η τροφη θα φαμε σενα.οι δραγουμανοι τοπανε.ενας νεροβουβαλος τρωει οσο 1000 βατραχια .1000 βατραχια δεν μπορουνε να φανε ενα νεροβουβαλο?
γιαυτο και θα παω Κυριακη πουρνο πουρνο να μετραω βατραχια,ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΠΩ.

Kαραγκιόζ Μπερντές

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις τουλαχιστον προσπαθήσαμε και παντα θα προσπαθουμε. Μαζι με τα λάθη καναμε και κάποια καλά.Λίγο τωχεις να μιλουν και οι Καραγκιόζηδες.
Πα'ιξτο Καραγκι'οζης αν αυτο νομίζεις οτι σε δικαι'ωνει
Ενας βάτραχος

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

O ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ.Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΙΝΣΙΠΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΣΗ ΧΑΛΙΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ....ΚΑΛΟ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μέτρησες τα βατράχια που πήγαν την Κυριακή να ψηφίσουν για τον νεροβούβαλο τι εχεις να πεις;
Ο πρινσιπιλακιας πουλάει ελπίδα;
Τα βατράχια την έχουν ανάγκη.Εχουν αραγε κάποιον αλλον για να ελπίζουν ;
Μήπως τον Αντώνη; τον Αλέξη;ή την Αλέκα;
Συνέχισε να το παίζεις Καραγκιόζης.Μας διασκεδάζεις!!!

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΤΟΝ Αλαχ ωρε ελπιζω .Γιατι ο αλλος ,ο δικος μας θεος, μας παρατησε.σιγα ωρε , να ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.Ισα βαρκα ισα πανια εισαστε κατα πως λενε.10% σεις, τοσοι ψοφησατε και απ αυτουνους το 10% λευκο αρα 9 πηρατε.κατου και απ την Αλεκα και τον αλεξη και τον ευρωκοιμιση.Περασατε ομως τον κολπο τουμπα. Αντενες να ξεφορτωνουμε τσι γνωστους μετανοιωμενους, που ολο συγνωμες ζητανε, σαν το νεροβουβαλο και τον αλλο τον αδιαβαστο,και τον κλαψιαρη. Μονο το παιδοπουλο πανηγυριζει μοναχο του ,ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑΦΚΙΑΣΕ,αλλα αυτο μεχρι και τα βατραχια το πεταξαν ΟΞΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΡΙΧΝΕ ΚΑΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ,ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟ, ΔΩΡΕΑ ΩΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ.Εκτος αν σε διασκεδαζει καλυτερα ο νεροβουβαλος, γιατι εμενανε πολυ με διασκεδαζει και ....τσαμπα.Εκτος τα χρεη που μου ζαλωσε ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΛΟΥΝΟΥ.