Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ποιες δαπάνες εκπίπτουν μετά την περικοπή των φοροαπαλλαγών


Φοροαπαλλαγές
Στο μέτωπο των φοροαπαλλαγών, οι εκπτώσεις είναι πλέον μόνο από τον φόρο και όχι από το εισόδημα. Σε σχέση με πέρυσι περιορίζονται στο μισό και αντί για 20% εκπίπτει από τον φόρο το 10% ενώ καταργήθηκε η έκπτωση φόρου για τα δικηγορικά έξοδα. Οι αποδείξεις από τους δικηγόρους μετράνε στις αποδείξεις που απαιτούνται για το αφορολόγητο όριο. Η περικοπή των φοροαπαλλαγών σε συνδυασμό με το μειωμένο αφορολόγητο όριο και τη νέα φορολογική κλίμακα αυξάνεται ακόμη περισσότερο τη φορολογική επιβάρυνση για όλους τους φορολογούμενους.
Οι δαπάνες που αναγνωρίζει πλέον η εφορία είναι οι εξής:  

Περισσότερα εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο όχι μόνο δεν θα εκπίπτει καμία δαπάνη αλλά θα πληρώνουν φόρους και όσοι δεν έχουν εισοδήματα.
Το τεράστιο δημοσιουπαλληλικό κράτος που οργάνωσαν τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, απαιτεί τεράστια ποσά μισθοδοσίας και συντάξεων για τους εξαιρετικά πολλούς δημ. υπαλλήλους.
Άμεσο κούρεμα κατά 50% των εν ενεργεία δημ. υπαλλήλων.
Άμεση αναπροσαρμογή των συντάξεων (ιδ. και δημ. τομέα) βάσει του χρόνου που υπηρέτησαν και των εισφορών που κατέβαλαν και όχι οριζόντια μείωση σε όλους ανεξαιρέτως.
Το θέλετε;
Ζητείστε το από όλους τους παρατρεχάμενους που θα σας πλησιάσουν πάραυτα...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις ο αριθμός των δημ. υπαλλήλων (δημόσιο, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, συμβασιούχοι κλπ) ανέρχεται σε 720.000. Άντε να δούμε πως θα μειωθούν σε 360.000.
Πικερμιεύς