Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εγώ θα σχολιάσω "την συντήρηση ανελκυστήρων των δημοτικών κτιρίων"

Έτυχε να πάω σε εκδήλωση στο ΕΠΑΣ ή ΕΠΑΛ Ραφήνας. Την παρακολούθησα με την μητέρα μου, η οποία είναι 84 ετών και δυσκίνητη. Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι στο υπόγειο. Υπάρχει ασανσέρ, το οποίο όπως ρώτησα δεν έχει λειτουργήσει ποτέ!!
Και το ποιο συγκινητικό ήταν ότι την εκδήλωση παρακολουθούσαν οι μαθητές, από τους οποίους ένας ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν τελείωσε η εκδήλωση οι συμμαθητές του πήραν στα χέρια το παλλικάρι στα χέρια και την αναπηρική καρέκλα και ανέβηκαν δύο πατώματα (και έτσι πιθανόν κατέβηκαν στο υπόγειο). Εγώ πήρα την μητέρα μου!!!! Όταν είπα ξανά για το ασανσέρ μου απήντησαν ότι υπάρχει μόνο η καμπίνα (ουσιαστικά είναι διακοσμητικό). Και είμαστε στο 2012!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως είναι προφανές τα χρήματα που βγαίνουν πάνε στην "συντήρηση", αλλά των καθεστωτικών αντιλήψεων και συμπεριφορών.
Αλά επειδή δεν μπορούνε να το γράψουνε έτσι, το γράφουνε γαι ανελκυστήρες εννοώντας τη συντήρηση των μηχανισμών ανέλκυσης των ιδίων

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

μαιμου ασανσερι φκιασανε?δεν του φτασαν τα φραγκα,σα το πολιτιστικο κουφαρι με τα πεντε χιλιαρικα το μετρο, που δε φτασανε.καταβοθρα ειναι τα χτιρια τση φαραωνιας.γιοφυρι της αρτας.ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ.ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.